Gündem Babasının elinden ölüme gitti

Babasının elinden ölüme gitti

Paylaş
Babasının elinden ölüme gitti

İzmir'in Torbalı İlçesi'nde, babasının elinden kurtularak yola fırlayan 7 yaşındaki bir çocuk, motosiklet çarpması sonucu yaşamını yitirdi.

Jandarma, kazanın ardından kaçan motosiklet ve sürücüsünün belirlenmesi için çalışma başlattı. Torbalı’da oturan Enver Türbün, bugün saat 15.00 sıralarında oğlu Ahmet ile gezmeye çıktı. Yazıbaşı Semti, 29 Ekim Mevkisi’ne geldiklerinde, küçük Ahmet, babasının elinden kurtularak yola fırladı.

Haberin Devamı

Bu sırada hızla gelen bir motosiklet, çocuğa çarparak kaçtı. Kanlar içinde kalan küçük Ahmet, yoldan geçen bir otomobille Torbalı Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Doktorlar durumu ağır olan çocuğun Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevkine karar verdi. Bunun için hava ambulansı istendi.

Küçük Ahmet, hava ambulansının ineceği 7 Eylül Stadı’na getirildi. Ancak, burada kalbi duran çocuk, doktorların çabalarına rağmen hayata döndürülemedi. 11 dakikada stada ulaşan hava ambulansı ise yapacak bir şey kalmadığı için geri döndü.

Acı haberi Torbalı Devlet Hastanesi’nde alan anne Fatma ve baba Enver Türbün sinir krizi geçirdi. Ayrancılar Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri, kazanın ardından kaçan motosiklet ve sürücünün bulunması için bölgedeki güvenlik kamerası görüntülerinin incelendiğini belirterek, çalışmaların sürdüğünü bildirdi.

Haberin Devamı

Gökhan YALKALK/TORBALI (İzmir), (DHA)