Gündem Babasının kafasını taşla ezdi

Babasının kafasını taşla ezdi

Paylaş
Babasının kafasını taşla ezdi

Konya'da 32 yaşındaki işsiz Ahmet Bektaş, tartıştığı babası çiftçi 68 yaşındaki Bayram Bektaş'ı, evlerinin 50 metre ilerisinde başına taşla vurarak öldürdü

İddiaya göre 2 yıldır psikolojik tedavi gören ve bir yıl önce de eşinden boşanan 1 çocuk babası işsiz Ahmet Bektaş ile babası Bayram Bektaş arasında saat 21.00 sıralarında tartışma çıktı. Anne 67 yaşındaki Fatma Bektaş'ın araya girmesi üzerine evden çıkan baba- oğul tartışmaya evinde dışında devam etti.

Bu sırada Ahmet Bektaş, iddiaya göre yerden aldığı taşı babasının kafasına iki kez vurdu. Baba Bektaş kanlar içinde yere yığılırken, olayı gören komşuları, telefonla polise ve sağlık ekiplerine haber verdi.

Olay yerine gelen sağlık görevlileri, Bayram Bektaş’ın cansız bedeni ile karşılaştı. Ahmet Bektaş da polis tarafından gözaltına alındı. Bayram Bektaş’ın sesedi, Altınekin Devlet Hastanesi’nde yapılan otopsinin ardından bugün memleketi Aksaray’a gönderildi.

3 KEZ POLİSLİK OLMUŞLAR

Ahmet Bektaş’ın son 6 ay içinde üç kez babası ile evde kavga ettiği ve polisin müdahalesi ile sakinleştirildikleri, Bayram Bektaş’ın şikayetçi olmaması nedeniyle oğlu hakkında her hangi bir adli işlem yapılmadığı belirtildi.

Özgür SARI/KONYA (DHA)