Gündem Babasının kucağında bir daha yatamayacak

Babasının kucağında bir daha yatamayacak

Paylaş
Babasının kucağında bir daha yatamayacak

Şehit Uzman Çavuş Mehmet Çağlar Bölük, 3 yıl Mardin'de görev yapmıştı. Geçen yıl İstanbul'a tayini çıkınca 2 yaşındaki kızı Eylül'ü düşünüp “Onun geleceği için iyi oldu” diyerek çok sevinmişti...

‘Tatile geleceklerdi’

Haberin Devamı

Şehit Uzman Çavuş Mehmet Çağlar Bölük’ün (28), İzmir Doyranlı Köyü’ndeki baba ocağına ateş düştü. Oğlunun şehit olduğunu televizyondan öğrenen anne Kezban Bölük (48) ‘Memedim öldü’ diye feryat edince eve koşan baba Salih Bölük de acı haberi alıp yıkıldı.

Anne Kezban Bölük “Oğlumla daha dün (önceki) akşam telefonda konuşmuştuk. 10 güne kadar gelinimi, 2 yaşındaki torunum Eylül’ü de alıp tatile gelecekti. Hasret giderecektik” diye ağladı.

‘AK Partili vekilin akrabası’

8 yıllık asker olan şehit uzman çavuş, Mardin’de 3 yıl çalışmış, geçen yıl istihbarat uzmanı olarak tayini İstanbul’a çıkmıştı. İstanbul’a geldiklerinde Eylül 1 yaşındaydı. Şehit asker “Eylül için buraya yerleşmemiz çok iyi oldu” demişti.

Haberin Devamı

Ne yazık ki dün hain saldırıda şehit düştü. Şehit Mehmet Çağlar Bölük’ün, AK Parti Manisa Milletvekili Mehmet Çerçi’nin dayısının oğlu olduğu ortaya çıktı.

Şehidin eşi bir kardelen

Şehit Uzman Çavuş Mehmet Çağlar’ın öğretmen eşi 23 yaşındaki Elif Bölük, Doğu ve Güneydoğu’daki kız çocuklarına destek amacıyla başlatılan Kardelen kampanyası sayesinde okulunu bitirmişti. Muşlu olan Elif Bölük geçen yıl da bu kampanyanın televizyon reklam filmlerinde rol almıştı.

Elif, aldığı burslarla üniversitede sınıf öğretmenliği bölümünden mezun olmuştu. Ancak ataması yapıldığı için bir türlü göreve başlayamamıştı. Bir süre eşinin görev yaptığı Mardin’deki bir ilköğretim okulunda ücretli öğretmenlik yapmıştı.