Gündem Babaya dönüş

Babaya dönüş

Paylaş
Babaya dönüş

Vural Savaş'ın kızı Alev Savaş gizlice evlendiği eşinden boşanınca kızıyla beraber baba evine geri döndü

İLK EVLİLİĞİ ANKARA'DA

Haberin Devamı

Yargıtay Onursal Başsavcısı Vural Savaş’ın küçük kızı Alev Savaş, Ankara’daki Bilkent Üniversitesi Turizm Bölümü’nden mezun. Alev Savaş 2000 yılında Ankaralı iş adamı Selim Gençler ile evlenmişti. Sadece 1.5 yıl süren evlilik ‘şiddetli geçimsizlik’ gerekçesiyle mahkemede bitmişti.

AİLESİNE HABER VERMEDİ

Alev Savaş 22 Haziran 2007’de iş adamı Serkan Eltut ile ailesine haber vermeden gizlice Antalya Kemer’de evlenmişti. Alev Savaş eşi Serkan Eltut’un yaşadığı Antalya’ya yerleşmişti. Bu, Serkan Eltut’un da ikinci evliliğiydi. Serkan Eltut’un 6 yıl önce trafik kazasında ölen eşi Derya’dan Efe adlı bir oğlu var.

VURAL SAVAŞ'IN TEPKİSİ

Efe Eltut (8) Alev Savaş’a ‘Anne’ diyordu. Kızının Serkan Eltut ile evliliğine karşı çıkan Vural Savaş ise şunları söylemişti: “Serkan Eltut kızım Alev’i ölümle tehdit ediyor. Mankenlerle düşüp kalkıyor, uyuşturucu kullanıyor. Alev’i onaylamadığım bu evlilik yüzünden asla affetmem.”

Haberin Devamı

'ŞİDDETLİ GEÇİMSİZLİK'

Uyuşturucu kullanmadıklarına dair rapor alan Alev-Serkan Eltut’un 1.5 yıl önce Derin adını verdikleri bir kızları olmuştu. Çiftin 3 ay önce Antalya’da ‘şiddetli geçimsizlik’ten tek celsede anlaşmalı boşandığı ortaya çıktı. Alev Savaş kızıyla Ankara’daki baba evine döndü. (Yargıtay Başsavcısı’yken 2001’de emekli olan Vural Savaş 3 çocuk sahibi).

DHA