Gündem Babaya özel harekat operasyonu

Babaya özel harekat operasyonu

Paylaş
Babaya özel harekat operasyonu

Antalya'da eşiyle kavga ettikten sonra 8 yaşındaki kızıyla kendisini eve kapatan 34 yaşındaki Mustafa A. ikna edilemeyince, Özel Harekat polisi operasyon düzenledi

Polis, koçbaşı ile kapısını kırdığı evde Mustafa A. ve kızını bir odada bularak çıkardı. Olay, dün gece yarısı meydana geldi. Yeşilbahçe Mahallesi Savaş Caddesi üzerindeki apartmanın 8’inci katındaki daireden kavga sesleri duyanlar, polisi aradı. Belirtilen adrese gelen polis, B.A. adlı kadını komşuda ağlarken buldu. Eşi Mustafa A.’nın, 8 yaşındaki kızı E. ile birlikte evlerinde olduğunu anlatan B.A., polisten kızının kurtarılmasını istedi.

Haberin Devamı

Bu sırada balkona çıkarak "Beni öldürün" diye bağıran Mustafa A.’yı ikna etmeye çalışan polis bunda başarılı olamayınca, Özel Harekat ekibinden yardım istendi. Olay yerine gelen Özel Harekat polisleri, kısa bir hazırlığın ardından dairenin kapısını koçbaşıyla kırıp içeriye sis bombası attı.

Ardından odaları tek tek arayan polis, Mustafa A.’yı kızıyla birlikte bir odada buldu. Olay yerine önlem amaçlı çağrılan itfaiyeye iş düşmezken, 112 ekibi binaya girerek Mustafa A.’yı polis nezaretinde ambulansa götürdü. Evde bulunan pompalı tüfeğe ise el konuldu. Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürülen Mustafa A.’nın, eşiyle sık sık kavga ettiği iddia edildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Süleyman EKİN/DHA

Haberin Devamı