Gündem Babaya son telefon

Babaya son telefon

Paylaş
Babaya son telefon

Zeliha'nın intihar etmeden 2-3 saat önce babasını aradığı ve “Seni çok özledim” dediği ortaya çıktı

AŞK UĞRUNA ÖLDÜLER

Haberin Devamı

Denizlili TEKEL işçisi Emin İdil’in kızı Zeliha (15) ile erkek arkadaşı Hasan Çelik (15), önceki gün genç kızın Denizli’deki evlerinde birlikte intihar etmişti. Çok sayıda hap içen iki genç daha sonra kendilerini kalorifer borusuna iple asmıştı. 2 gencin aşk uğruna intihar ettikleri öne sürülmüştü. Zeliha İdil ve Hasan Çelik dün gözyaşları içinde aynı mezarlıkta toprağa verildi.

>> Eylemdeki işçinin kızı sevgilisiyle intihar etti

BABA 60 GÜNDER EYLEMDE

Acı haberi Ankara’da eylemdeyken alan baba Emin İdil “Çocuklarımın geleceği için mücadele verirken karşılaştığım olaya bak. Bu nasıl bir acıdır, ciğerim yanıyor” diye gözyaşı döktü.

O sırada Emin İdil’in yanında olan bir Tekel işçisi, “Emin’i kızı Zeliha telefonla aramıştı. ‘Baba seni çok seviyorum, çok özledim’ demiş. 2-3 saat sonra acı haber geldi” dedi.

Haberin Devamı

FACEBOOK’TA İNTİHAR FOTOĞRAFI

Yaşar Saniye Gemici Lisesi 1’inci sınıf öğrencisi olan Zeliha İdil için arkadaşları sosyal paylaşım sitesi ‘facebook’ta, ‘Bizimlesin Kardeşim Zeliha İdil’ adıyla sayfa oluşturdu.

Genç kızın ‘facebook’ta kendisine ait sayfada intihar eden bir kız fotoğrafının yer alması dikkati çekti. Fotoğrafın altında şöyle yazıyordu: ‘Şu an ölsem kimin umrunda’...

Ferah IŞIK/DHA