Gündem Bağcılar'da feci kaza: 1 ölü

Bağcılar'da feci kaza: 1 ölü

Paylaş
Bağcılar'da feci kaza: 1 ölü

Bağcılar'da feci kaza: 1 ölü

Sultangazi'de bir ekmek fırınında çalışan Sedat Keskin, dün hasta olan bir yakınını ziyaret etmek için Küçükçekmece İnönü Mahallesi'ne gitti. Hasta ziyaretinden saat 22.30 sıralarında ayrılan Sedat Keskin, 34 BH 8231 plakalı motosikleti ile Sultançiftliği'ndeki evine gitmek için Havalimanı-TEM bağlantı yoluna çıktı. 212 Alışveriş Merkezi önünde bilinmeyen bir nedenle motosikletinin hakimiyetini kaybeden Keskin, İzbah T.'nin kullandığı ticari araca arkadan çarptı. Keskin, çarpmanın etkisiyle motosikletin üzerinden yola savruldu. Ahmet Y.'nin kullandığı kamyon ise Sedat Keskin'in üzerinde geçti. Keskin, olay yerinde feci şekilde can verdi. Kazayı haber alan Sedat Keskin'in yakınları, gözyaşlarını tutamadı.

2 SÜRÜCÜ GÖZALTINA ALINDI

Olay yerinde detaylı inceleme yapan polis ekipleri, kamyonun sağ arka lastiklerinde kan izlerini tespit etti. Otomobil sürücüsü İzbah T. ve kamyon sürücüsü Ahmet Y. gözaltına alındı. İzbah T., "Ben ilerliyordum. Birden arkadan çarptı. Ne olduğunu anlamadım" dedi. Ahmet Y. ise "İlerlerken birden yerde gördüm. Kaçmaya çalıştım ama ezip ezmediğimi bilmiyorum" diye konuştu.

Sedat Keskin'in cesedi incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

KASKI 50 METRE İLERDE BULUNDU

Keskin'in bir yakını da Sedat Keskin'in kasksız olduğu iddialarının gerçek olmadığını söyledi. Olay yerindeki polis ekipleri, kaza mahalinde detaylı inceleme yaparken, uzun süre aradıkları Keskin'e ait kaskı olay yerinden 50 metre ilerde orta refüjde buldu. Kask incelenmek üzere Olay Yeri İnceleme ekiplerine verildi

MOTOSİKLET KULLANICILARI İSYAN ETTİ

Bu arada kazayı gören bazı motosiklet kullanıcıları trafikte kendilerine araç sürücülerinin saygı göstermemesinden dolayı bu tür kazaların sık sık yaşandığını söyleyerek isyan ettiler.

Keskin'in motosikletinin arkasında, "Gidişime yollar, duruşuma alem hasta. Seni benim kadar sevenler, sana benim kadar hasret kalsınlar. Sana ölürüm..!" yazısı dikkat çekti.

DHA

Haberin Devamı