Türkiye (Son Dakika) Bağcılar'da korkutan doğal gaz patlaması!

Bağcılar'da korkutan doğal gaz patlaması!

Paylaş
Bağcılar'da korkutan doğal gaz patlaması!

İstanbul Bağcılar'da 5 katlı binanın girişindeki doğal gaz kutusunda meydana gelen patlamanın ardından çıkan yangın bir tekstil atölyesine sıçradı ve büyük çapta maddi hasara neden oldu

Bağcılar, Göztepe Mahallesi Papağan Sokak üzerinde bulunan 5 katlı binanın girişindeki doğal gaz kutusunda saat 01.30 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Doğal gaz kutusundan yükselen alevler kısa sürede binanın giriş katında bulunan tekstil atölyesine sıçradı. Büyük korku yaşayan mahalle sakinleri, durumu itfaiye, polis ve İGDAŞ ekiplerine bildirdi.

Haberin Devamı

startFlvPlayer_PostaV2("divFlvPlayer27914","27914","201503","27914-268274.jpg","1", "0","Doğalgaz kutusu patladı, faciadan dönüldü");

Kısa sürede olay yerine gelen ekipler vatandaşları bölgeden uzaklaştırırken, İGDAŞ ekipleri de bölgedeki doğal gaz akışını kesti. Yangın itfaiyenin yaklaşık bir saat süren çalışmalarının sonucu söndürüldü. Yangında giriş katta bulunan tekstil atölyesi küle dönerken, binada da büyük çapta maddi hasar oluştu.

Doğal gaz kutusundaki parlama ve mahallede yaşanan panik bir vatandaşa ait cep telefonu kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Ölen ya da yaralanan kimsenin olmadığı yangınla ilgili soruşturma sürüyor.

DHA