Spor Bağdat Caddesi'nde gerginlik: 6 gözaltı

Bağdat Caddesi'nde gerginlik: 6 gözaltı

Paylaş
Bağdat Caddesi'nde gerginlik: 6 gözaltı

Dün, Fenerbahçe'nin şampiyonluğunun ardından Bağdat Caddesi'nde yaşananlar sonrasında bu akşam da sarı-kırmızı taraftarlar Kadıköy sokaklarına çıktı... Polis, uyarılara rağmen dağılmayan 50-60 kişilik gruba TOMA ile müdahale etti; 6 kişi gözaltında

Dün akşam Fenerbahçe'nin şampiyon olmasının ardından sarı lacivertli taraftarlar sevincini özellikle Kadıköy'de doyasıya yaşamıştı. Fakat Bağdat Caddesi'nde istenmeyen olaylar yaşandı. GS Store mağazı yağmalandı ve maddi zarar verildi.

Haberin Devamı

Yaklaşık 500 civarında Galatasaraylı taraftarlar bu olayı protesto etmek amacıyla Caddebostan'da toplandı. Taşkınlık çıkartan taraftarlar Fenerium'a doğru yürüyüşe geçti. Yürüyüş esasında sarı kırmızı taraftarlar çevreye maddi zarar verdi. Ses bombası da attıkları görüldü.

6 taraftar gözaltında

Alınan bilgiye göre, sosyal medya üzerinden örgütlenen yaklaşık 50-60 Galatasaray taraftarı akşam saatlerinde dün saldırıya uğrayan GS Store önüne gelerek "nöbet" tutmaya başladı. Ancak grup zaman zaman Fenerbahçe aleyhinde tezahürat yapmaya başlayınca, devreye polis girdi.

Sarı-kırmızılı taraftarlar, uyarılara rağmen eyleme devam edince, Çevik Kuvvet ekipleri ve TOMA müdahale etti. Gruptan 6 kişi gözaltına alındı. Olayın sona ermesinden sonra, bu kez de Fenerbahçeli bir grup gelerek çevreye sarı-lacivertli bayraklar astı.

Haberin Devamı