Dr. Haydar Dümen Bahane aramaya son!
HABERİ PAYLAŞ

Bahane aramaya son!

Haberin Devamı

Cinsellik için isteğiniz fazla olabilir. Bu genelde erkeklerde daha sık görülür. Erkek olarak iradenize yenik düşüp eski alışkanlığınız mastürbasyona yönelmeyin. Ama “Mastürbasyon yapmıyorum, eşimi aldatmam” diye de kadınınızı yıpratmayın.

BÖYLE SORU YOK!

Benimki sertleşmiş halde


2-3 saat boyunca hep sertleşmiş durumda geziyorum. Hiç inmiyor, milli olmadım. Bundan kaynaklanabilir mi?

CEVAP

Yaş kaç değerli okurum? Bu çok önemli bir ipucu. En azından milli olma yaşına girdin mi? Milli olsan, organ uslanıp söz dinleyecek mi? Yani biraz arsızlığı azalacak, her an, her yerde o işin olmayacağını öğrenecek mi? Ama bir şey var ki, sana yakışmıyor. Bir delikanlı bu konuda iradesine yenik düşerse, hangi rüzgar seni nereye götürür, onu bilemeyiz. Biz sizleri, bu tür rüzgarlar ve anaforlardan kurtarmak için buradayız. Gerisini de delikanlılığınıza bırakırız. Bir kere el ele verdik mi tutmayın bizi!!!

Hep cinselliği düşünüyorum

35 yaşındayım, yalnız kalınca hep cinsellik düşünüyorum. Her gün mastürbasyon yapıyorum. Evliyim, eşimle sorunum yok. 4 çocuğum var ama duramıyorum. Yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, tedavi, tedavi ve de tedavi. Bırak bırakamazsın. Eşini de boşveremezsin. Evliliği bu tür ihanetlere de feda edemezsin. 4 çocuğunun annesini mutsuzluk ve komplekse itemezsin. İradene yenik düştün, sonu ne olacak? Ona duygusal yardım elini uzat. Yasaklarla cinsel yapı söz dinlemez. Özel bir yöntemle şartlanmanı değiştireceğiz. Kadınını da devreye sokacağız. Bunun formülü var ama burada onu yazamayacağım. Uzmanından bir an önce öğrenmeni önereceğim.

Sanki kadınlar dans ediyor

22 yaşındayım, çok istekliyim. Kız arkadaşım yok. Yolda yürürken kadınlar dans ediyor, striptiz yapıyor gibi geliyor. Psikolojim altüst oldu. Kendimden korkuyorum, yol gösterin.

CEVAP

Değerli okurum, isteğine yani yemek iştahına karışamayız. Bu bir bünye sorunudur. Ancak o sistemin iç yapısında irade, şartlanma, ahlaki yani etik ve toplumsal değerler vardır. Kadını, kızı cinsel bir materyal gibi görmemen gerekir. İşte burada iş sana kaldı. Zaaf tutkunun biraz yumuşaması için ilişki deneme zamanın gelmiş. Hayali gerçeğe çevirirsen sanırım seni rahatsız etmeyecektir. Böyle bir psikolojiye kavuşursan, biraz senden biraz psiko-sosyal yapından duygularını frenlemeyi öğreneceksin.

Doyumsuzum

25 yaşında, 2 yıllık evliyim. Severek evlendik ve 3 aylık kızımız var. İkimiz de seksi seviyoruz. Ama ben doyumsuzum. İlişkiden 10-15 dakika sonra yeniden istiyorum. Eşimi aldatmamak için mastürbasyon yapıyorum. Ne yapacağım?

CEVAP

Değerli okurum, kadına yazık. Senin de iradene bu kadar yenik düşmen çok hoş değil. Mastürbasyonu unut artık. Gül gibi karın seni bekliyor. Yani mastürbasyon için bahane arıyorsun gibi geldi bana. Ama “Mastürbasyon yapmıyorum, cinsel coşkularımı da hep karımla gidereceğim” diye eşini de kadın olduğuna pişman etme. Zaten yeni doğum yapmış. Kendini topla okurum, ailene yazık etme.

Sevgilim sürekli birlikte olmak istiyor

19 yaşındayım. Ben kız arkadaşımla ilişkiye girdim ama o her gün birlikte olmak istiyor. Ben de hamile kalır diye endişeliyim. Ayrılsam mı?

CEVAP

Değerli okurum, ayırlabilirsen ayrıl. Çünkü bu işin sonu yok. Sonsuz boşlukta, dipsiz kuyuda zaman tüketmek bir şeyler aramak ikinizi de belirsizliklere sürükler. Bence sen kurtul, kız arkadaşının da aklı başına gelir umarım.

Bozulmuş mudur?

Erkek arkadaşımla ilişkiye girdim ama tam değil. Onun cinsel organı sadece dokundu. Hamile olmadığımdan eminim. Acaba kızlık zarım bozuldu mu? Kan gelmedi.

CEVAP

Bozulmadı sevgili yavrum.

Annem çarşaf istiyor

23 yaşındayım, nişanlıyım. Nişanlım da 22 yaşında. Benim için kan olup olmaması sorun değil. Ama annem kanlı çarşaf istiyor. İlişkiye girdik, kan gelmedi. İlk gece kan gelir mi? Ne olur bize yardımcı olun.

CEVAP

Değerli okurum, asla nişanlından ayrılma. Sevgine, aşkına ihanet etme. Her şeyi 1-2 damla kana bağlamayın. Esnek kızlık zarları hiç kanamaz. O zaman ne olacak? Sizin ilişkinizde ilk gecede kanama olacağını sanmıyorum. Ama 1-2 damla kan bulmanın yolu da zor değil. Orada kafayı sen çalıştır.

Kısa diye korkuyorum

34 yaşındayım ve cinsel ilişkiye girmedim. Sebebi penisimin 8 santim olması. Biriyle beraber olmaya korkuyorum. Penisin büyümesi için imkan var mı? Var ise maliyeti nedir? İleride çocuğum olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, şişmansan zayıfla. Penisinin 8 santimden uzun olduğunu sanıyorum. Yani ereksiyon halindeki ölçüsü önemli. Çocuğun penis boyuyla ilgisi yok. Bir labarotuvarda sperm muayenesi yaptırır, sonuçlarını alırsın. Ancak böyle belli olur. Penis ameliyatla 1-2 santim büyür ama değer mi, değmez mi buna bir ürolog karar verir.

Kız beni reddetti

19 yaşındayım. Kız arkadaşıma “Seninle birlikte olmak istiyorum” dedim. Beni reddedince psikolojim bozuldu. Ne yapmalıyım? Bana yardımcı olun.

CEVAP

Değerli okurum, ne yapacaksın? Aklını kullanacaksın. Yani mantığa bağlı, sorumluluk ve etik değerlerini de devreye sokacaksın. Kız “Emredersin” dedikten sonra ‘Sakın geç kalma, erken gel’ şarkısını mı söylemeye başlamalıydı. Değerli okurum, gençlik heyecanına ve acemiliğine veriyorum. Aman çocuğum, ar damarın zorlanıyor, sakın patlatma. Bir patlarsa, toplum dışı kalır, bir köşeye atılırsın.

Ya zarar verirsem?

26 yaşındayım, eşim 4 aylık hamile. Hamile olduğu için onunla birlikte olmak istemiyorum, zarar verecekmişim gibi geliyor. Hep mastürbasyonla idare ediyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, sanki mastürbasyona yönelmek gibi bir bahane arıyormuşsun da onu bulmuşsun. Doğuma 1.5 ay kalana kadar cinsel ilişkiye devam edebilirsiniz. Zaten eşin kadın-doğum uzmanının denetimindedir. O bir sakınca görürse haber verir. Doğumdan sonra da 1.5 aylık bir perhiz süreci var. Evliliklerde fizyolojik perhiz süreci her doğum için 3 aydır.

Hâlâ kız mıyım?

20 yaşında kızım. Erkek arkadaşım ise 23 yaşında. Biz 4 aydır ilişkiye giriyoruz. İlk birlikte olduğumuzda kan gelmedi, kızlık zarımın esnek oluğunu düşündük. Sonra çok az pıhtı halinde kan geldi. Acaba kızlık zarım bozuldu mu yoksa hâlâ kız mıyım?

CEVAP

Sevgili okurum, kızlık zarın esnek. Bana göre kızsın, hayata göre ise kadınsın. Gördüğün kan, rahimden gelen kan. Zarla ilgili değil.

Penisi itici geliyor

19 yaşında kızım. Erkek arkadaşım ise 22 yaşında. Yüzeysel bir şeyler paylaşıyoruz. Ama ben bir türlü alışamadım, organı bana çok itici geliyor. Ne yapmamı önerirsiniz?

CEVAP

Sevgili kızım, işin organ düzeyine indirgemeseniz. Biraz flört düzeyinde kalsanız, romantik konuşmalar yapsanız bu yaşlar için bunlar uygundur.

GÜNÜN SÖZÜ

Gerçeği kör kuyuların dibinde arayanlar bir de bakarsın ki kendileri kör kuyunun içine düşmüşler. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder