Alışveriş - Moda Bahar esintisi
Paylaş
Bahar esintisi

Lüks giyim sektörünün öncü markalarından SHAKY, pastel tonlarla hazırlanan Loro Piana kumaş ile hazırladığı palto ve ceket koleksiyonuyla baharın enerjisini üstünüze taşıyor

Deri ve kürk sektörünün trend belirleyici lüks giyim markası SHAKY, baharı karşılamaya hazırlandığımız şu günlerde özgür, modern ve şık çizgilerden oluşan palto ve ceket seçenekleriyle kadınların tarzını baştan aşağı yeniliyor.


Loro Piana’nın özel kumaşlarıyla üretildi


1924’ten bu yana İtalya Valsesia’da lüks kumaş tedarikçiliği yapan Loro Piana, SHAKY ile uzun yıllardır iş birliği gerçekleştiriyor. Loro Piana 2000 yılına kadar 50 defa dünyanın en iyi kumaş toplayıcısı ödülünü alan ünlü İtalyan markası olarak Türk deri ve kürk tekstilinin öncüsü SHAKY’yi tercih ediyor. 2008 yılında Güney Galler’de 12,5 mikronla; dünyanın gelmiş geçmiş en ince yün elyafını üreterek ödüle layık görülen Loro Piana’nın özel kumaşlarıyla üretilen palto ve ceketlere tüm SHAKY mağazalarından ulaşmak mümkün.


Bahar esintileri taşıyan koleksiyon


Koleksiyonun en göze çarpan parçalarını, pastel tonlarda hazırlanan özel Loro Piana kumaştan üretilen paltolar ve ceketler oluşturuyor. Terletmeyen ince yapısıyla baharın tatlı esintilerinden hem koruyor hem de özel kesimiyle şık ve zarif bir görünüm sağlıyor.

SHAKY, kumaş kalitesinin yanı sıra uzun kısa cardigan ve cocoon shape palto ve ceketler ile oversize formları da barındıran geniş bir koleksiyon sunuyor. Klasik palto kesimleri, pelerin- pançolar, yelekler ve yarasa kollar ise koleksiyonda yer alan ürünlerin diğer detaylarını oluşturuyor.

Haberin Devamı