Siyaset Bahçeli, Çankaya'da oy kullandı
Paylaş
Bahçeli, Çankaya'da oy kullandı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, milletvekili genel seçimleri için Çankaya Anıttepe İlköğretim Okulu'nda 4460 sayılı sandıkta oyunu kullandı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, milletvekili genel seçimleri için Çankaya Anıttepe İlköğretim Okulu’nda 4460 sayılı sandıkta oyunu kullandı.
280 seçmenin kayıtlı olduğu 4460 no’lu sandıkta oyunu kullanan Bahçeli, okula girişi ve çıkışı esnasında vatandaşlar tarafından alkışlandı.
Bahçeli, oyunu kullandıktan sonra yaptığı açıklamada bugün gerçekleştirilen 24. dönem milletvekilliği genel seçimlerinin büyük Türk milletine, bütün siyasi partilere ve onların adaylarına hayırlı olmasını temenni ederek, "Bütün siyasi partilerimiz seçim faaliyet döneminde elden gelen tüm gayreti göstermiştir. Düşüncelerimizi halkımıza ulaştırmanın çabası içinde olmuştur. Artık karar milletimizindir. Bugün akşam inşallah hayırlı sonuçlar milletimiz için oluşur" dedi.

Haberin Devamı

Seçim sonucuna dair herhangi bir tahmin yapmak istemediğini ifade eden Bahçeli oy pusulasının büyüklüğüne ilişkin şikayetlerin hatırlatılması üzerine, "Biz oyumuzu kolay kullandık" dedi. Bahçeli bu sene kullanılmaya başlanan şeffaf sandıkların da daha iyi olduğunu belirtti.