Siyaset Bahçeli gazeteci fırçaladı
Paylaş
Bahçeli gazeteci fırçaladı

MHP Genel Başkanı Bahçeli, istifa sorusuna çok kızdı, gazeteci fırçaladı..

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, cumhurbaşkanlığı için çatı adayı gösterilen ancak kazanamayan Ekmeleddin İhsanoğlu'nu Levent Seçim Koordinasyon Merkezi'nde ziyaret etti. İkili ziyaret sonrasında gazetecilere kısa bir açıklama yaptı..

Haberin Devamı

Ziyarete MHP Genel Başkan Yardımcısı Ruhsal Demirel ile TBMM'nin MHP'li Başkanvekili Meral Akşener de katıldı. Bahçeli ve İhsanoğlu, ziyaret sonrasında gazetecilere kısa bir açıklama yaptı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Değerli bir bilim insanı ve diplomat olarak Türkiye'de çok sayıda siyasi partinin ortak aklı ve ortak adayı olarak seçimlere katılmıştır. Türkiye'nin siyasetine yüksek bir seviye, güzel bir üslup sunmak suretiyle bir mücadele vermiştir. Bu mücadele sonrasında kendilerini yerinde ziyaret ederek, teşekkürlerimizi ve tebriklerimizi sunmak arzusu için Ankara'dan bugün buraya gelerek; değerli Ekmeleddin İhsanoğlu Bey ile görüşme yaparak, teşekkürlerimizi bizahiti iletmiş olduk" dedi.

Haberin Devamı

startFlvPlayer_PostaV2("divFlvPlayer20139","20139","201408","20139-170719.jpg","1", "0","Bahçeli'yi kızdıran soru");

"DEDİM Kİ, 'BENDE LAF BİTTİ'"

Ekmeleddin İhsanoğlu ise " Sayın Genel Başkan lütfettiler, ziyaret ettiler. İfade ettikleri gibi bu seçim esnasında, kendilerinin, partilerinin, teşkilatlarının destekleri oldu. Bende kendilerine teşekkür ettim. Böylece artık seçim kampanyası, her şey bitmiştir. Ayın 10'unda da veda mesajımı buradan size ifade etmiştim. İlave edecek bir şey yok ancak Sayın Başkan ve mahiyetindeki parti mensupları teşriflerinde dolayı çok mutlu olduğumu ifade ettim" dedi. İhsanoğlu, "Siyasete girmek istiyor musunuz?" şeklinde ki soruya ise "Her şeyin geçen Pazar günü olduğunu söyledim. Geçen de bir arkadaşınız sual sordu, dedim ki, 'bende laf bitti'" yanıtını verdi.

"RECEP TAYYİP ERDOĞAN'IN ARZUSUYLA PARALEL GİTME"

Yeni Akit Gazetesi Muhabiri Bahçeli'ye " 10 seçim kaybettiniz, İstifa edecek misiniz" diye sordu. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli soruyu soran gazeteciye, " Çok mu arzuluyorsun " diye çıkıştı. Bahçeli " Recep Tayyip Erdoğan'ın arzusuyla paralel gitme.Biz görevimizin başındayız " dedikten sonra makam aracına geçerek Levent'ten ayrıldı.