Gündem Bahçeli: Kör Niko Türkiye'nin gündeminde öne geçti ben de ona yanıyorum

Bahçeli: Kör Niko Türkiye'nin gündeminde öne geçti ben de ona yanıyorum

Paylaş
Bahçeli: Kör Niko Türkiye'nin gündeminde öne geçti ben de ona yanıyorum

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin bayramlaşma törenine katıldı. Bahçeli son günlerde tartışılan CHP'nin Adalet Kurultayı'nın yapıldığı kamp alanında alkol kullanılmasıyla ilgili olarak konuştu, "Kör Niko Türkiye'nin gündeminde öne geçti ben de ona yanıyorum" dedi.

MHP lideri Devlet Bahçeli Kurban Bayramı dolayısıyla partisinde yapılan bayramlaşma törenine katıldı. Burada açıklama yapan Bahçeli, CHP'nin Adalet Kurultayı'nın yapıldığı kamp alanında alkol kullanılmasını eleştirdi.

İşte Bahçeli'nin açıklamaları...

(MHP'den Meral Akşener'in partisine geçişler)
Bizlerden ayrılmış olanlar ve ayıklanmış olanların siyasi tecihleriyle nasıl bir yol izleyecekleri onların bileceği iştir. Süreci takip ediyoruz. Millet olarak önümüzdeki günlerde göreceğiz.

(CHP'nin Adalet Kurultayı'nda alkol alındı iddiası) Çanakkale şehitlerinde adaletle alakalı bir toplantının yapıldığı dönemde bazı CHP'lilerin çilngir sofrası kurarak içki aldıklarına dair basında yer alan görüşler olmuştur. Gerekli tedbirlerini alacaklarını ifade ettiler. Şehitlerimizin bulunduğu herhangi bir alanda çilingir sofrası kurulmasını doğru bulmamaktayız. Bu konuda içki yasağı yok. Ama bu şehitlerimizin yanında değil meyhanede olmalı. İstanbul'da çok sayıda tarihi meyhana vardır. Bunlardan birisi de kör Tikodur pardon kör nikodur. Cumhuriyet gazetesine sürpriz yapayım dedim. Telaffuzda zorluk çektiğimizi öğrenirlerse Niko ile bir alakamızın olmadığını anlamış olurlar. Böyle meyhaneler vardır bunların içerisinde bir şeyi not olarak düşmek istiyorum. Meyhaneyi mekan tutanlar sazlı sözlü eğlenceye girebilirler koro halinde olduğu gibi solo halinde de olabilir. Bazı ticaret erbabları meyhane şarkılarının cd'sini hazırlamış olabilirler. Onunla bizi karıştırmamak lazım. Kör Niko Türkiye'nin gündeminde öne geçti ben de ona yanıyorum.