Siyaset Bahçeli: Sen git, milletin yüzü güler
Paylaş
Bahçeli: Sen git, milletin yüzü güler

MHP lideri Devlet Bahçeli, Nevşehir'deki seçim gezisinde Başbakan Erdoğan'a eleştirerek, "Sen git de, milletin yüzü nasıl gülüyor bir gör" diye seslendi

Nevşehir’in Topaklı Beldesi’nde MHP’li Belediye Başkanı Süllü Solmaz’ı makamında ziyaret eden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, daha sonra belediye binası önünde kurulan kürsüden buradaki vatandaşlara bir konuşma yaptı.

Davul ve zurnayla karşılanan, ’Devletin başına, devlet gelecek’ sloganları altında kürsüye çıkan Bahçeli, AK Parti iktidarının MHP’li belediyelere baskı yaptığını, belediye başkanlarını ve dolayısıyla vatandaşları cezalandırdığını söyledi.

Devlet Bahçeli, "Tüm bu yanlışlıklar 48 gün daha devam eder. Bu sıkıntılar 12 Haziran’da AKP’nin gitmesi ve zihniyet değişmesiyle ortadan kalkar. AKP’nin gitmesinden endişe etmeyin" diye konuştu.

Bahçeli, şunları söyledi: "12 Haziran’da yapılacak 24’üncü Dönem Milletvekili Seçimleri milletimizin geleceğini belirleyecektir. Şimdi yol kavşağındayız. Millet iradesi sandıkta 9 yıllık AK Parti yönetimine son verecektir.

"SORUNLAR BÜYÜYOR"

9 yıllık samimi bir değerlendirme yapıldığında AK Parti’nin çok şeyler yapmadığı görülecektir. Bu yıllar kayıp yıllardır. Ülkemizde, toplumsal huzur yok. Türkiye terörizmin baskısı altında. Sosyal sorunlar büyüyor. İşsizlik çözümlenemiyor.

2002’de işi, aşı olanlar bugün daha iyi şartlardaysa, AK Parti’nin Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte yürüyelim şarkısıyla yollarına devam etsinler.

Yaşanan Türkiye ile TV’deki Türkiye aynı değil. AK Parti’nin 3’üncü dönemini düşünemiyoruz. Zorlamayla, darbeyle, iktidar değişikliği olmaz. Değişiklik seçimle, halk iradesiyle olur. Ülke iyi değil. Yandaş, yoldaş, zenginlerken, vatandaş fakirleşiyor. Güneydoğu Anadolu’nun durumu ortada.

Türkiye yanıyor. Vali yok, kaymakam yok, başbakan yok, cumhurbaşkanı ilgisiz. Ortada sadece kamu düzenini sağlamak için emniyet teşkilatı, yani polislerimiz var. Bu böyle gitmez.

Buna dur demek için, iktidar değişmelidir. Biz gidersek, Türkiye daha kötü olur diyorlar. Vatandaşı borçlandırmışlar. Ben de diyorum ki bir dene. Sen git de milletin yüzü nasıl gülüyor bir gör."

NEVŞEHİR/DHA

Haberin Devamı