Siyaset Bahçeli twitter'da meydan okudu
Paylaş
Bahçeli twitter'da meydan okudu

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "siyaseti çözümsüzlüğe itmenin ve adaleti eğip bükmenin faturası er geç muhataplarınca ödenir" değerlendirmesinde bulundu.

Bahçeli, twitter’da yaptığı açıklamada, "12 Haziran seçimlerinin üzerinden kısa bir süre geçmesine rağmen ülke olarak ciddi bir krizle karşı karşıya bulunuyoruz. Milletvekili seçilmiş olan ama halen de tutuklu bulunan bazı şahsiyetler haksız yere cezaevinde tutuluyor. Yüksek Seçim Kurulunun yanlış kararları, yargı organlarının yanlı tutumları sıkıntılı bir sürece kapı aralamıştır. Unutmamak gerekir ki demokrasi hem millet iradesinden hem de objektif adalet anlayışından güç alır. Atacağımız adımlarla, vereceğimiz kararlarla ileride pişman ve perişan olacağımız olaylara vesile olmamalıyız" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Elde edilen dönemsel güce dayanarak haksızlıklara ve adaletsizliklere prim vermenin vebalinin fazla olduğunu savunan Bahçeli, şunları kaydetti:
"Kin ve intikam duygularını tatmin etmek belki bugün birilerinin nefislerini okşayabilir. Ama yarınlarda neden olacağı sosyal maliyet çok yüksek olabilir. Düşmanlıkta değil dostlukta, cepheleşmede değil diyalogda, çatışmada değil uzlaşmada bulunmalıyız. Amaç daha çok gülen yüz, birleşen el, buluşan yürekler ve huzura kavuşmuş insanımız olmalıdır. Siyaseti çözümsüzlüğe itmenin ve adaleti eğip bükmenin faturası er geç muhataplarınca ödenir."