Siyaset Bahçeli: Utanç verici tertip
Paylaş
Bahçeli: Utanç verici tertip

MHP lideri Devlet Bahçeli, Deniz Baykal'a yönelik yaptığı açıklamada, "Bu utanç verici tertip siyasi tarihimize kara bir leke olarak geçecektir" dedi

Bahçeli, "Deniz Baykal’la ilgili iddialara ve sonrasında ortaya çıkan gelişmelere" ilişkin yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye’nin içine düştüğü puslu siyasi ortamın gerilimlerini ve gerginliklerini alabildiğine yaşadığını savundu.

Son dönemde yaşanan olayları "düşündürücü" olarak nitelendiren Bahçeli, yaşananların milleti şaşırttığını ve endişeye sevk ettiğini belirtti.

BAYKAL'IN İSTİFASI 'KÖŞE'LERDE NASIL YANKILANDI?
İKİ AYRI KADIN FİGÜRÜ VAR
UĞUR DÜNDAR: BANA DA AK PARTİLİ'NİN KASEDİ GELDİ

Bahçeli, şunları kaydetti: "Çok ciddi sosyal çözülme, ahlaki çöküş ve hayatın her alanında ortaya çıkan yozlaşma hali, üst düzey siyasetçileri de etkisi altına almıştır.
Bunun en son örneği Sayın Deniz Baykal’ın da içinde yer aldığı iddialarda ortaya çıkmıştır. Kişisel ilişkilerin ve özel hayatın mahremiyetinin sınırlarını tayin etmek elbette ki şahısların belirleyeceği bir alandır.

Ancak ana muhalefet liderinin özel hayatına yönelik muhatap olduğu utanç verici tertibin kara bir leke olarak siyasi tarihimize geçeceği de açıktır."

Haberin Devamı