Siyaset Bahçeli'den Kars'ta miting düzenledi
Paylaş
Bahçeli'den Kars'ta miting düzenledi

MHP lideri Devlet Bahçeli, Erdoğan'a: "Bir milyar doları örtmek için mezhep ayrımcılığı yapıyorsun"

Bahçeli'nin sözlerinden önemli satır başları şunlar:

Haberin Devamı

Ülkeyi yöneten sanki kendisi değil. Lobiler gibi, bir de başbakanın lobileri var. Yalan lobisi. Artvin'de bu yalan lobisi yine başlamış.
Biricisi : Ne yapılmışsa 11 yılda Recep Tayyip Erdoğan döneminde olmuş.
İkincisi : Yalan lobisi
Üçüncüsü : Talan lobisi
17 Aralık 2013'de kara bir gündür. Adalet ve Kankınma Partisi için de yüz karasıdır. Türkiye için utanç verici gündür.
17 Aralık'ta 2012 yılının 5 Ekim'inde başlayan süreçle, savcı, yolsuzluk süreci için soruşturma başlatmıştır. Bir banka müdürü, bir belediye başkanı, 4 bakanın çocuğu var. İran'da gelen birisi var. İran'dan gelen, kara para aklayan birisi var. Bakanlar ve evlatları aracılığıyla, Türkiye'yi soyup soğana çevirmiş.
Bir gazete ve televizyon krize girmiş. Satılma eşiğinde. Sayın Erdoğan, haram üzerine beslenmiş, iş adamlarına söylemiş, 100 milyon dolaru havuza koyun diyor. Biri uyanık, 100 milyon verdim diyor. 150 milyonluk ihale istiyor. Sayın başbakan iş adamları hakkında bunlar söylenriyor. Bir havuzda para toplanıyor diye soruyorlar sayın Erdoğan'a. Bunlar namuslu iş adamları. Havuzda ıslanmazlar diyor Erdoğan.
17 Aralık'tan beri bir korku panik yaşanıyor. Başbakan oğlu Bilal beyi arıyor. Oğlum bazı gelişmeler var, evde ne varsa sıfırla diyor. 1 milyar dolar. Şimdi bu konu üazerinde kamuoyu bilgilendikçe, sayın Erdoğan hırçınlaşıyor. Bunlar
montajdır, paralel devlettir diyor.

Haberin Devamı
startFlvPlayer_PostaV2("divFlvPlayer16028","16028","201403","16028-118588.jpg","1", "0","Devlet Bahçeli:'' Şia'yı falan geçmiş vaziyettedirller...''");

Bu ayıbı kınıyorum. Başbakana yakışmaz. Bu ülkede yaşayan her vatandaşın başbakanı olmalıdır. 2014'te meshep ayrkımcılığını körüklemiş, Ehl-i Beyt sevdalılarını üzmüştür.
Şia'yı falan geçmiş vaziyettedirller demişti. Şimdi Türkiye'de 11 yıldan bu yana yaptıklarının özetidir, edepsizliğidir. Bir yandan 36 etnik grubu tahrik ediyorsun, sonra mezhep ayrımcılığını körüklüyorsun. Bunları 1 milyar doları örmek için yapıyorsun.11 yıldan bu yana, diktaktörlüğü heveslenen, milletçe istenmeyen adam olarak ilan edilmiş ve yanındaki 4'lü çetedir. Bu insan oy kaybına uğramalıdır. Ben yüzde 51 oy aldım en son. Bunun sebebi nedir diye, ya kendine çeki düzen verecektir, ya da hırçınlaşarak saldırıyı artıracaktır.
Mahalli idareler seçimleri, iktidarı belirlemez. bu seçimde göreceksin Recep Tayyip Erdoğan. Bu millet sana güle güle diyecektir.
Güle güle demek için Kars bir katkı vermeyecek mi? Bu kara kutu değil, ayakkabı kutusu değil, davamızın yetiştirdiği önemli bir insan, Karaçanta'dır. Karaçanta belediye başkanı olduğunda MHP'nin değil, Kars'ın belediye başkanı olacak.