Eğitim - Kariyer Bahçeşehir Koleji öğrencilerinden LGS'de rekor başarı

Bahçeşehir Koleji öğrencilerinden LGS'de rekor başarı

Paylaş
Bahçeşehir Koleji öğrencilerinden LGS'de rekor başarı

Bahçeşehir Koleji 2018 Liselere Geçiş Sınavı’nda (LGS) tüm sorulara doğru cevap veren 3 öğrenci çıkararak rekor bir başarıya imza attı. Bahçeşehir Koleji Bahçeşehir Kampüsü öğrencisi Onat Şafak ve Sarp Eren Hangişi ile Bahçeşehir Koleji Ordu Enver Yücel Kampüsü öğrencisi Efe Keleş LGS’de tüm sorulara doğru cevap verdi

LGS’deki başarısıyla ilgili konuşan Bahçeşehir Koleji Bahçeşehir Kampüsü öğrencisi Onat Şafak “Sınavlara hazırlanırken öğretmenlerimizin ve mentor öğretmenimizin tavsiyelerini aynen uyguladık. Düzenli çalıştık ve sürekli eksiklerimizi tespit ederek ilerledik” dedi.

Haberin Devamı

LGS’de tüm sorulara doğru cevap veren Sarp Eren Hangişi ise motivasyonunu sürekli yüksek tuttuğun, okuldaki deneme sınavlarını ve yapılan ek hafta içi ve hafta sonu çalışmalarını takip ederek başarıya ulaştığını söyledi.

BAŞARININ SIRRI: ULUSAL SINAVLARA HAZIRLIK SİSTEMİ

Bahçeşehir Kolejinde uygulanan Ulusal Sınavlara Hazırlık Sistemi ile öğrenciler yıl boyu liseye geçiş sınavına yönelik deneme sınavlarına katılıyor. Deneme sınavlarıyla düzenli olarak hazırlık sınavına giren öğrencilerin eksikleri tespit edilerek,sonuca göre hemen etüt, dikkat ya da rehberlik çalışması yapılıyor. Yıl boyunca yapılan deneme sınavlarında öğrencilerin sorumlu olduğu kazanımlardan sorular sorularak öğrencinin konuyu tekrar edip etmediği, uzun süreli hafızaya kodlayıp kodlamadığı, konular arasındaki sarmal geçiş becerisi kontrol ediliyor.

Haberin Devamı