Yaşar Özay Bahçeşehir Okulları yatırımlara hız verdi
HABERİ PAYLAŞ

Bahçeşehir Okulları yatırımlara hız verdi

Haberin Devamı

Bahçeşehir Okulları İcra Kurulu Başkanı Hüseyin Yücel, Bahçeşehir Okullarının 25 yıllık tarihinin en büyük yatırımının bu yıl yapılacağını söyledi.

Türkiye genelinde 42 ilde 81 kampüsle eğitim veren Bahçeşehir Okulları, mevcut kampüslerine yenileri eklemeye devam ediyor. İki yıl içinde 150 kampüsün üzerine çıkmayı hedefleyen eğitim kurumu, kurulduğu günden bu yana en büyük yatırımını yapmaya hazırlanıyor.

Bahçeşehir Okulları İcra Kurulu Başkanı Hüseyin Yücel, bu hedefler doğrultusunda yaptıkları yatırımlara bu yıl hız verdiklerini belirtti.

20 YENİ KAMPÜS

2017’de İstanbul, İzmir, Antalya, Manisa, Aydın, Trabzon, Zonguldak, Çankırı ve Eskişehir de toplam 20 yeni kampüs açacaklarını belirten Yücel “Eğitim yatırımlarımız yalnızca yeni kampüs açmak üzerine değil; bir bütün olarak eğitime yatırım yapıyoruz” dedi.

Yücel uyguladıkları ‘STEM+A’, ‘Kişiye Özgü Öğretim Modeli’ ve ‘Master 6’ gibi eğitim modelleriyle Türkiye’yi geleceğe taşıyacak, yeni sanayi devrimi olarak anılan Endüstri 4.0’a hazır bireyler yetiştirdiklerini ifade etti.

BAŞARI BURSU

Başarılı çocuklara burs sağlama geleneğini bu yıl da devam ettireceklerini vurgulayan Hüseyin Yücel “25 Şubat’ta Türkiye genelindeki tüm kampüslerimizde yapılacak sınavda başarılı olan öğrencilere eğitim bursu vereceğiz” dedi.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder