Magazin Bahtiyar Ölmez 6. bölüm fragmanı yayınlandı (Bahtiyar ölecek mi?)

Bahtiyar Ölmez 6. bölüm fragmanı yayınlandı (Bahtiyar ölecek mi?)

Paylaş
Bahtiyar Ölmez 6. bölüm fragmanı yayınlandı (Bahtiyar ölecek mi?)

Başrollerini Yetkin Dikinciler, Hande Subaşı, Ali Çatalbaş ve Ferdi Kurtuldu'nun paylaştığı Bahtiyar Ölmez 6.yeni bölüm fragmanı ve 5. son bölümünde yaşanan tüm detaylar haberimizde...

Bahtiyar Ölmez 5.bölümünde Bahtiyar'ın Aylin için hayatını tehlikeye atması, Aylin için büyük bir duygusal kırılmaya neden olur. Aylin Bahtiyar'ın aşkına inanmaya başlar ve ona karşı tavırları değişir. Öte yandan Hamdi'nin Aylin'e suikast girişiminde bulunduğunu öğrenen Aytekin, Hamdi'yi bitirmek için harekete geçer.

Ancak Fuat, Aytekin ve Bahtiyar'ı bitirmek için Hamdi'yle anlaşmıştır bile. Bahtiyar kendini Fuat'ın tuzağının ortasında bulur, üstelik hiçbir şeyden haberi yoktur! Bahtiyar, Hamdi'nin pususundan kurtulabilecek midir?

Nuran'ın Caner'den ayrıldığını öğrenen Şinasi, Nuran'a açılmak için eline geçen bu fırsatı hemen kullanır. Ancak işler hiç umduğu gibi gitmeyecektir.

Bütün bunlar olurken Oktay, Bahtiyar'ın büyük sırrını öğrenmiş ve harekete geçmiştir. Oktay'ın hamlesi bütün villa halkını Bahtiyar'ın gerçek kimliğini öğrenmenin eşiğine getirir.

BAHTİYAR ÖLMEZ 6.YENİ BÖLÜM FRAGMANI-İZLE


Başrollerini Yetkin Dikinciler, Hande Subaşı ve Güven Hokna'nın oynadığı Bahtiyar Ölmez dizisi güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor.

Orhan Aydın, Serkan Kuru, Semih Öztürk, Umut Oğuz, Ali Çatalbaş, Ferdi Kurtuldu ve Gözde Okur gibi ünlü isimlerin de kadrosunda yer aldığı diziye usta oyuncu Haldun Boysan konuk oyuncu olarak dahil oldu.

Dizide Yetkin Dikinciler'in oynadığı Rıfat'la silah kaçakçılığı yapan 'Topal Hamdi' isimli suç örgütü liderini canlandıran Haldun Boysan "Bahtiyar Ölmez iyi senaryosu olan ve başarılı oyuncularla çekilen bir dizi. Yapımcısı ve oyuncuları arkadaşım olunca da gelen teklifi kabul ettim. Komediyle macerayı iyi harmanlayan bu işin uzun vadeli olmasını diliyorum. Bunda bizim küçük de olsa bir katkımız olursa ne mutlu" dedi.


















Haberin Devamı