Ekonomi Bakan açıkladı! 2 bin 500 kişi atanacak

Bakan açıkladı! 2 bin 500 kişi atanacak

Paylaş
Bakan açıkladı! 2 bin 500 kişi atanacak

Bakan Sarıeroğlu "Yılın son çeyreğinde 2 bin 500 engelli kardeşimizin atamasını yapacağız. KPSS sınavlarına geçtiğimiz aylarda girdiler" dedi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Koç Topluluğu ve Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) iş birliğiyle “Engellerin ötesinde bir hayat için geleceğe hazırlanıyoruz" adıyla başlatılan projenin protokolü Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, İŞKUR Genel Müdür Vekili Cafer Uzunkaya ve Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer M. Koç'un katılımıyla Taksim'de bir otelde imzalandı.

Haberin Devamı

'DAHA İYİ SEVİYELERE GELECEĞİNE İNANIYORUZ'

TÜİK Hane Halkı İş gücü Anketi sonuçlarının dün açıklandığını aktaran Bakan Sarıeroğlu, "Yaklaşık 1 milyon 210 bin kişilik bir istihdam artışımız var Şubat Ayı verilerine göre. Bu rakamın Mart'tan itibaren daha da iyi seviyelere geleceğine inanıyoruz. İşsizlik oranlarımızda 2 puanlık bir düşüş, benim en çok öne diye konuştu.

İŞKUR Genel Müdür Vekili Cafer Uzunkaya da konuşmasında, İŞKUR olarak engellilerin istihdamına yönelik çalışmaların ve eğitimleri ciddi anlamda önemsediklerini aktardı. Konuşmaların ardından Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu ile Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer M. Koç protokol imzası attı.