Gündem Bakan Albayrak: Hiç merak etmeyin daha iyi olacak

Bakan Albayrak: Hiç merak etmeyin daha iyi olacak

Paylaş
Bakan Albayrak: Hiç merak etmeyin daha iyi olacak

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, seçim çalışmaları kapsamında İstanbul Maltepe ilçe esnafını ziyaret etti

Bir esnafın AK Parti iktidarına yönelik eleştirisine cevabında Albayrak, 'Hiç merak etmeyin daha iyi olacak. Ben farklı, siz farklı düşünüyorsunuz. Farklı düşüneceğiz, halka anlatacağız ki kim haklıysa ona gitsin.' dedi.

Haberin Devamı

EKONOMİYE İLİŞKİN GÖRÜŞLERİNİ DİNLEDİ

AK Parti Maltepe İlçe Başkanlığı önünden başlayarak esnaflarla sohbet eden Albayrak, esnafların sorunlarını ve ekonomiye ilişkin görüşlerini dinledi.

"EKONOMİYİ 4 KAT BÜYÜTTÜK"

Albayrak, esnaflarla konuşmasında, AK Parti iktidarı boyunca ekonomiyi dört kat büyüttüklerini, ihracatın da öncesine oranla çok daha hızlı geliştiğini dile getirdi.

"16 YILDIR AK PARTİ GÜZEL İŞLER YAPIYOR"

Bir esnafın AK Parti iktidarına yönelik eleştirisine cevabında Albayrak, "Hiç merak etmeyin daha iyi olacak. Ben farklı, siz farklı düşünüyorsunuz. Farklı düşüneceğiz, halka anlatacağız ki kim haklıysa ona gitsin. 16 yıldır AK Parti güzel işler yapıyor. Türkiye'nin 16 yıldır nereden nereye geldiğini gören her vatandaş gibi inşallah sizi de davet ediyoruz." dedi.

İLÇEDEN AYRILDI

Ziyareti sırasında vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektiren Albayrak, esnafın ve vatandaşın taleplerini dinledikten sonra ilçeden ayrıldı.

Haberin Devamı