Siyaset Bakan Çelik: Türkiye otobana çıkacak
Paylaş
Bakan Çelik: Türkiye otobana çıkacak

Devlet Bakanı ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Faruk Çelik, Türkiye'nin kritik bir sürecin eşiğinde olduğunu belirterek, "12 Haziran seçimleri Allah'ın izniyle Türkiye'yi otobana çıkartacaktır" dedi.

Çelik, beraberinde AK Parti milletvekilleri ve milletvekili adayları ile partisinin il başkanlığınca oluşturulan Uçaksavar Kavşağındaki Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışını yaptı.

Haberin Devamı

Burada bir konuşma yapan Faruk Çelik, merkezin 12 Haziran akşamına kadar yoğun bir çalışma içerisinde olacağını belirterek, burada seçimle ilgili plan ve programların yapılacağını ve seçimlerin sağlıklı bir şekilde neticelendirilmesi için çaba sarfedileceğini ifade etti.

Şanlıurfa’da 5 günden beri çeşitli temaslarda bulunduğunu ve on binlerce insanın elini sıktığını aktaran Çelik, Şanlıurfa’nın beklediği hizmetleri yerine getirmek için canla başla mücadele edeceklerini kaydetti.

Türkiye’nin kritik bir sürecin eşiğinde olduğunu dile getiren Çelik, "12 Haziran seçimleri Allah’ın izniyle Türkiye’yi de otobana çıkartacaktır. Şanlıurfa’nın sorunlarının çözümü açısından otoban düzeyinde hızlı bir yürüyüşü gerçekleştirecektir. Ben bu konuda herkesin duyarlı olacağına, canla başla çalışacağına inanıyorum. Seçim koordinasyon merkezinin hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

Haberin Devamı

Konuşmaların ardından merkezin açılış kurdelesini kesen Çelik, daha sonra AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Seyit Eyüpoğlu’nun seçim bürosuna geçerek, burada partililerle bir araya geldi.

-İŞADAMLARIYLA AKŞAM YEMEĞİ

Devlet Bakanı Faruk Çelik, Şanlıurfa Genç İşadamları Derneği (ŞUGİAD) üyeleriyle El Ruha Otel’de akşam yemeği yedi.
Çelik, burada yaptığı konuşmada da, Türkiye’nin kuruluş tarihinden bu yana gerçekleştirilen ekonomi politikalarına değindi.
Ekonomik gelişme konusunda siyasi istikrarın ve genç nüfusun istihdama katılmasının önemini vurgulayan Çelik, partisinin özel sektörün gelişmesine verdiği önemi anlattı.

Yemeğe, Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan ile ŞUGİAD üyeleri katıldı.