Gündem Bakana yumruk yerinden etti

Bakana yumruk yerinden etti

Paylaş
Bakana yumruk yerinden etti

Bakan Taner Yıldız ve Ahmet Türk'ün yumruklu saldırıya uğradığı Kayseri ve Samsun'da emniyet müdürlerinin görev yerleri değiştirildi

Kayseri Emniyet Müdürü Arif Akkale, Karabük Emniyet Müdürlüğüne getirildi.

Haberin Devamı

Resmi Gazetede yayımlanan İçişleri Bakanlığına ait atama kararına göre, Samsun Emniyet Müdürü Muzaffer Erkan, başka bir göreve atanmak üzere Emniyet Genel Müdürlüğü emrine alındı.

Karara göre, Samsun Emniyet Müdürlüğüne Karabük Emniyet Müdürü Hulusi Çelik, Karabük Emniyet Müdürlüğüne Kayseri Emniyet Müdürü Arif Akkale, Kayseri Emniyet Müdürlüğüne, Kahramanmaraş Emniyet Müdürü Cuma Ali Aydın, Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğüne, Iğdır Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, Iğdır Emniyet Müdürlüğüne, Polis Başmüfettişi Cemil Tonbul atandı.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Şırnak'taki silahlı saldırıda şehit olan Jandarma Kıdemli Yüzbaşı Levent Çetinkaya'nın Kayseri'deki cenaze törende bir kişinin yumruklu saldırısına uğramış, burnu kırılmıştı.

Haberin Devamı

İki kişinin öldüğü Bulanık olaylarının Samsun’da görülen ilk duruşmasının çıkışında bir kişi, kapatılan DTP’nin Genel Başkanı Ahmet Türk’e yumruk atmış, Türk'ün burnunu kırıldığı açıklanmıştı. Olayın ardından bir emniyet müdür yardımcısı ile bir şube müdürü görevden alınmıştı.