Dünya Bakireleri Araplara satıyorlardı

Bakireleri Araplara satıyorlardı

Paylaş
Bakireleri Araplara satıyorlardı

İngiltere'de 350 bin liraya bakire kızları satan çete ortaya çıkartıldı

İngiltere'de, Scotland Yard tarafından yapılan operasyonla tüyler ürperten bir çete ortaya çıkarıldı. Çete üyesi üç kadın ve bir erkeğin, en küçüğü 13 yaşındaki kızların bekaretlerini zengin Araplara sattığı öğrenildi.

Çete, geçtiğimiz yıl Ağustos ayında gümüş rengi bir BMW ile Jumeirah Carlton oteline gelen bir kadının buraya bıraktığı mektupla ortaya çıktı.

Mektupta, "İngiltere'de yaşayan 14-20 yaşları arasında 12 kızım var. Bu olay için gerekli ayarlamaları yaptım, kızlar için ev tuttum ve diğer masrafları hallettim." yazıyordu.

Mektubu gören otel çalışanlarının polise haber vermesiyle, polis 24 yaşındaki Fatima Hagnegat ve kocası Rassoul Gholampour'a ulaştı.

Bir dedektifin müşteri kılığına girerek yaptığı araştırmanın sonucunda, Hagnegat'ın teyzesiyle iletişime geçti ve 41 yaşındaki Marohkh Jamali'nin İran, İngiltere ve Doğu Avrupa'dan 14 ile 20 yaşları arasındaki kızları pazarladığını öğrendi.

Çetenin ortaya çıkarılmasının ardından Jamali, Hagnegat ve Gholampour tutuklandı. Kızların tutulduğu evin sahibi olan 42 yaşındaki kadın da diğer çete üyeleriyle aynı suçlamalardan tutuklanarak hapse konuldu.

Geçtiğimiz yıldan beri tutuklu bulunan çete üyelerinin cezalarına bugün karar verilmesi bekleniyor.

Milliyet

Haberin Devamı