Spor Bakkal geldi, Sivas yenilmiyor

Bakkal geldi, Sivas yenilmiyor

Paylaş
Bakkal geldi, Sivas yenilmiyor

Teknik direktör Mesut Bakkal yönetiminde geçen sezonla birlikte ligde 9 maçta yenilgi yüzü görmeyen Sivasspor, Bursaspor maçını da kayıpsız geçmek istiyor

Geçen sezonun 27. haftasından itibaren Sivasspor’u çalıştıran Mesut Bakkal, kırmızı-beyazlı ekibin başında 7’si geçen sezon, 2’si ise bu sezon olmak üzere toplam 9 lig maçında sahaya çıktı.

Mesut Bakkal yönetiminde geçen sezon oynadığı 7 maçtan da beraberlikle ayrılan, ayrıca küme düşürülen Ankaraspor ile olan maçını da hükmen 3-0 kazanan Sivasspor, bu sezonki 2 maçta da yenilgi yüzü görmedi.

Bu sezon lige iç sahada Galatasaray’ı 2-1 yenerek başlayan, 2. haftada ise Medical Park Antalyaspor ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Bakkal’ın ekibi, hem Galatasaray, hem de Medical Park Antalyaspor maçlarında yenik duruma düşmesine rağmen sahadan puan ve puanlarla ayrılmasını bildi.

Bakkal yönetiminde geçen sezon ile birlikte çıktığı 9 lig maçında 1 galibiyet, 8 beraberlik elde eden, ayrıca Ankaraspor maçını hükmen kazanan Sivasspor, Bursaspor maçını da kayıpsız geçmek istiyor. Sivasspor’da sakatlığı devam eden sol bek Hayrettin Yerlikaya, Bursaspor karşısında forma giyemeyecek.

Haberin Devamı