Gündem Bakkalda fuhuş!

Bakkalda fuhuş!

Paylaş
Bakkalda fuhuş!

Bakkalda fuhuş!

Erzurum'da bakkal dükkanında para karşılığı fuhuş yaptırdığı iddia edilen çift, Emniyet Müdürlüğü Ahlak Şubesi ekipleri tarafından gözaltına alındı. Bakkal çift, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Haberin Devamı

Merkez Yakutiye İlçesi'ndeki bir bakkal dükkanında fuhuş yapıldığı ihbarını alan Erzurum Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Ahlak Şubesi Ekipleri harekete geçti. Söz konusu bakkala gelen erkeklerin ‘Sigara var mı?’ sorusu üzerine arka bölüme geçerek burada bir müddet kaldıktan sonra dışarı çıktıkları tespit edildi. Konu ile ilgili çalışma yapan polisler ‘Sigara var mı?’ sorusunun bir şifre olduğunu, aslında ‘Kadın var mı ?’ anlamına geldiğini belirledi. Polis dün söz konusu bakkala yönelik operasyon düzenledi. Bakkalın arka tarafından küçük bir kapıdan girilerek oluşturulan gizli bölmede orta yaşlı bir erkek ile bir kadın yarı çıplak halde yakalandı.

Eşi K.E. ile birlikte bakkal dükkanında 20 lira karşılığından fuhuş yaptırdığı iddia edilen S.E., ‘Fuhuşa teşvik, aracılık ve yer temin’ etmek suçundan gözaltına alındı. Karı- koca çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haberin Devamı