Gündem Bakkalda taciz iddiası kanlı bitti

Bakkalda taciz iddiası kanlı bitti

Paylaş
Bakkalda taciz iddiası kanlı bitti

Kocası hapiste olan 17 yaşındaki anne, işlettiği bakkalda kendisini taciz eden adamı öldürdü

Edirne'de, eşi Orhan D. ‘adam yaralama’ suçundan cezaevinde tutuklu bulunan 1 çocuk annesi 17 yaşındaki D.D., işlettikleri bakkal dükkanına gelip kendisine cinsel organını göstererek taciz ettiği iddiasıyla evli ve 2 çocuk babası 26 yaşındaki Mehmet Kanlıdere'yi, tabancayla vurarak öldürdü. D.D. çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, annesi de babası da cezaevine giren 2 yaşındaki çocukları M.D.'ye yakınları sahip çıktı.

Haberin Devamı

Olay, dün akşam saatlerinde Roman vatandaşların yaşadığı Menzilahir Mahallesi'nde meydana geldi. Eşi Orhan D. ‘adam yaralama’ suçlamasıyla tutuklanıp cezaevine girince, D.D., ailesine ait bakkal dükkanını işletmeye başladı. Aynı sokakta bir başka bakkalın sahibi olan evli ve 2 çocuk babası Mehmet Kanlıdere, D.D.'nin işyerine gitti ve burada sözlü tacizde bulunduktan sonra pantolonunun fermuarını açıp cinsel organını gösterdi.

RUHSATSIZ TABANCAYLA 4 EL

Bunun üzerine D.D., çekmecede bulunan 9 milimetre çapındaki ruhsatsız tabancayla Mehmet Kanlıdere'nin üzerine 4 el ateş etti, ardından da kaçtı. Çevredekiler tarafından ağır yaralı halde Edirne Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Mehmet Kanlıdere, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Haberin Devamı

Olayı öğrenerek hastaneye gelen Kanlıdere'nin yakınları sinir krizleri geçirdi. D.D. ise kısa sürede polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Yaşı küçük olduğu için Edine Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesi ekipleri tarafından sorgulanan D.D., bugün öğle saatlerinde polisin aldığı geniş güvenlik önlemleri altında Edirne Adliyesi'ne getirildi.

MİNİK ÇOCUK SÜREKLİ AĞLADI

Babası cezaevinde olan ve annesi de Adliye'ye sevk edilen 2 yaşındaki M.D. ise Adliye bahçesinde babaannesi Melahat D. ve akrabaları avutulmaya çalışıldı. Burada minik M.D., “Annemi istiyorum. Anne” diye sürekli ağladı.

D.D. ise savcılıktaki ifadesinin ardından çıkartıldığı mahkemece ‘kasten adam öldürme’ suçundan tutuklandı. Tutuklama kararın ardından D.D., minik kızını görmek istedi. Bunun üzerine babaanne Melahat D., torununu getirdi. Burada anne D.D. uzun süre kızına sarılıp gözyaşı döktü. Daha sonra D.D. polis ekipleri tarafından Edirne Kapalı Cezaevi'ne götürüldü.

ÇOCUK DA HAPİSTE BÜYÜYECEK

Torununu sürekli “Anne” diye ağladığını belirten babaanne Melahat D., “Yetkilerle konuştuk. Yarın minik M.'yi annesinin yanına bırakacağız” dedi.

Mehmet Kanlıdere'nin babası Veysel Kanlıdere ise taciz olayının olmadığını savunarak, “Eve gelmiştim. Patlayan silah sesini duyunca hemen koştum. Oğlum kanlar içindeydi. Suçsuz yere oğlum öldü” dedi.

Fırat KESKİNKILIÇ- Engin ÖZMEN/EDİRNE, (DHA)

Haberin Devamı