Gündem Balayı faciası

Balayı faciası

Paylaş
Balayı faciası

Fatih, bir an önce balayına başlamak için aşırı hız yapınca kontrolden çıkan otomobil takla attı. Sinem öldü, Fatih ise ağır yaralı

6 AY ÖNCE NİŞANLANDILAR

Haberin Devamı

Bursa İnegöl’de mobilyacılık yapan 28 yaşındaki Fatih Kaçar ile bir avukatlık bürosunda sekreter olarak çalışan 23 yaşındaki Sinem Kuşçu uzun süredir birlikteydi. Sinem, Fatih’in evlilik teklifini kabul etti.

Çift, ailelerinin de onayıyla 6 ay önce nişanlandı. Evlilik hazırlıklarını tamamladılar ve önceki gece İnegöl’de bir düğün salonunda düğün yaptılar.

OTOMOBİLİ ÖDÜNÇ ALDI

Aileleri ve yakınlarıyla birlikte düğünde geç saatlere kadar eğlenen Sinem ile Fatih balayı için Balıkesir Edremit’i tercih etti.

Kendi otomobilleri yoktu. Fatih, hem düğünde gelin arabası yapmak hem de balayına gitmek için bir arkadaşından otomobilini ödünç aldı. Sinem ile Fatih dün öğle saatlerinde otomobile binip Edremit’e doğru yola çıktı.

Haberin Devamı

EN ÇOK KAZA OLAN YOL

Fatih, balayına bir an önce başlamak için acele etti ve otomobilin gazına bastı. Türkiye’nin en çok kaza yaşanan yollarından biri olan Bursa-Karacabey yolunun 35’inci kilometresinde otomobil aşırı hız nedeniyle yoldan çıktı.

Taklalar atan otomobil şarampoyle yuvarlandı. Otomobilin ön tarafında sıkışıp kalan Fatih ile Sinem kurtarma ekipleri tarafından çıkarıldı.

'GÖRMEZ OLSUN' ŞARKISI

Sinem, hastaneye kaldırılırken yolda hayatını kaybetti. Fatih ise ağır yaralandı. Genç çiftin düğünlerinde ilk danslarını Ferhat Göçer’in ‘Görmez Olsun’ adlı şarkısıyla yaptıkları öğrenildi.

Şarkının sözleri şöyle: “Görmez olsun görmez olsun sensiz bu gözlerim görmez olsun/Sevmez olsun sevmez olsun kalbim başkasını sevmez olsun.

Hakan ÜZER-Aydın FİDAN/DHA