Spor Bale teklifleri değerlendiriyor

Bale teklifleri değerlendiriyor

Paylaş
Bale teklifleri değerlendiriyor

Tottenham'ın yıldızı Gareth Bale, karşısına çok iyi bir fırsat çıktığı takdirde bunu değerlendireceğini belirtti

Bu sezon gösterdiği performansla tüm dikkatleri üzerine çeken Tottenham'ın başarılı kanat oyuncusu Gareth Bale, başarısında en büyük pay sahibinin teknik direktörü Harry Redknapp olduğunu söyledi.

AS gazetesine konuşan Galli oyuncu, "Redknapp ile antrenmana çıkmak sokakta oynamak gibi. Bizden sadece oynamamızı istiyor ve bu takıma çok faydalı oluyor.

Juande Ramos takımın başındayken iyi İngilizce bilmiyordu ve işleri kendi bildiği yoldan yaptırıyordu. Harry ise bize kendimizi ifade etme özgürlüğü veriyor ve bu da bizim bu seviyeye ulaşmamızı sağladı" ifadelerini kullandı.

Transferi hakkında da açıklamalar yapan Bale, "Ne zaman ne olacağını bilemezsiniz ancak ben yurt dışında da forma giymekten korkmuyorum. Eğer karşıma çok iyi bir fırsat çıkarsa bunu değerlendiririm.

15 yaşındayken ülkemi terkettim. Premier Lig'den ayrılır, yeni bir dil öğrenir ve yeni bir ülke görürsem, o zaman bir birey olarak gelişirim" şeklinde konuştu.

RONALDO'YU ÖRNEK ALIYOR

Kendisine Cristiano Ronaldo'yu örnek aldığını söyleyen genç oyuncu, "Son altı ayda daha fazla oynamaya başladım ve işleri daha kolaylaştırmaya çalıştım ve kendimi geliştirdim.

Cristiano'yu izleyip neler yaptığına bakıyorum. Onu, hızını ve gücünü takip edip, yaptığı bir hareketi gördüğümde tekrar etmeye çalışıyorum" dedi.

Haberin Devamı