Gündem Balıkadamlar Kulübü'nde dehşet: 2 ölü, 2 yaralı

Balıkadamlar Kulübü'nde dehşet: 2 ölü, 2 yaralı

Paylaş
Balıkadamlar Kulübü'nde dehşet: 2 ölü, 2 yaralı

Caddebostan'daki kulüp binasında yapılan apartman yönetimi toplantısında eski yönetici kurşun yağdırdı

Caddebostan Balıkadamlar Kulübü'nde yapılan apartman yönetimi toplantısını basan ve apartmanın eski yöneticisi olduğu öğrenilen 61 yaşındaki Kemal Akın, etraftakilere kurşun yağdırdı. Saldırıda 2 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Haberin Devamı

Öğle saatlerinde Türk Balıkadamlar Kulübü’nün Caddebostan sahilindeki binasında yapılan "Unan Apartmanı" yönetim toplantısını basan eski yönetici Kemal Akın, toplantıya katılanlara kurşun yağdırdı.

APARMAN SAKİNİNİ EZİYORMUŞ

Apartman sakinleri saldırıyı gerçekleştiren eski yönetici Akın’ın daha önceden de bir apartman sakininin üzerine araba sürerek yaraladığını bu nedenle cezaevine girdiğini söyledi.

KİM BENİ ŞİKAYET ETTİ?

Erenköy Kantarcı Rıza sokaktaki Unan 21 numara apartmanı sakinleri, apartman yönetimini profosyenel ellere devretmek için öğle saatlerinde Caddebostan Sahili'ndeki Türk Balık Adamları Kulübü'nde bir toplantı düzenledi. Yeni yönetimi devralacak firma, apartman sakinlerine sunum yaparken, apartmanda daha önce 12 yıl yönetiicilik yapan Kemal Akın (61) toplantı salonuna gelerek "Kim beni şikayet etti. Mahkemede nasıl bana iftira atarsınız" diyerek mevcut yönetici Emekli Makine Mühendisi Yıldırım Sunder (60) ve eşi Nesteren Sunder (55)'e ateş etti.

Akın, daha sonra elinden tabancayı almak isteyen Balık Adamlar kulübündeki eğitmen Halit Esen ve Erhan Eraslan'ı bıçakla yaralayarak kaçtı. Olay yerine çok sayıda polis ve ambulans ekibi sevk edildi.

Haberin Devamı

6 AY YATMIŞ

Apartman sakinleri Kemal Akın'ın daha önce aynı apartmanda oturan Kimya Mühendisi Orhan Tümen'i üzerine araba sürerek yaraladığını ve şikayet üzerine 6 ay cezaevinde yattığını belirterek "Kendisi psikolojisi bozuk ve saldırgan biridir. 15 sene önce boşandığı eski Ayşe Okyar'dan boşandığını, ve Okyar'ın 14 tane dairesi bulunduğunu ancak boşanmaların ardından dairesinin olmadığın ve kapıcının yanındaki dairede kaldığını belirtti. Olay yerine polis ekipleri toplantıya katılan görgü tanığı olan apartman sakinlerinin ifadelerini almak üzere polis merkezine götürdü.

Cengiz ÇOBAN - DHA - İSTANBUL