Yaşam Balıkçı köpek, sahibi için her gün 2 kilo balık tutuyor

Balıkçı köpek, sahibi için her gün 2 kilo balık tutuyor

Paylaş
Balıkçı köpek, sahibi için her gün 2 kilo balık tutuyor

Erzurum’un Olur ilçesinde yaşayan Hakan Atmaca’nın 2 yaşındaki köpeği Çomar, 1,5 yıldır her gün gölden 2 kilo balık yakalıyor. Çomar'ın kıyıya doğru kovalayarak karaya çıkardığı ya da suyun ortasında ağzıyla yakaladığı balıkları

Erzurum'un Olur ilçesinde yaşayan Hakan Atmaca'nın 2 yaşındaki köpeğini gölde balık tutarken görenler şaşkınlıklarını gizleyemiyor. Her gün balık tutmak için göle dalan Çomar, videoda da görüldüğü gibi, ya sudaki balıkları kovalayarak karaya çıkarıyor ya da gölde ağzıyla tutup sahibine getiriyor.

Kurzhaar cinsi köpeğin sahibi Atmaca, "Köpeğim Çomar 2 yaşında, her gün bana balık tutup getiriyor pişirip beraber yiyoruz" dedi.



'MERAK EDEN VARSA BUYURSUN GELSİN'


Hakan Atmaca'nın amcası Engin Atmaca ise, yeğeninin köpeğinin her gün 1,5-2 kilograma yakın balık tuttuğunu belirterek, "Biz de taze taze balık yiyoruz, eğer merak edenler varsa buyursun gelsin, köpeğimize balık tutturup ikram edebiliriz" diye konuştu.

İşte köpeğin gölde balık yakalama videosu:



Balıkçı köpeğe hayran kalan Tahir Günaydın ise "Arkadaşım Hakan’ın köpeğinin balık tutmasına şahit oldum, çok hoşuma gitti. İlk defa bir köpeğin balık tutuğunu gördüm. Benim de böyle bir köpeğim olmasını isterdim" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı