Türkiye (Son Dakika) Balıkesir'de İngilizce öğretmenine miras infazı

Balıkesir'de İngilizce öğretmenine miras infazı

Paylaş
Balıkesir'de İngilizce öğretmenine miras infazı

​İngilizce öğretmeni Elif Isparta, evinin yatak odasında çok sayıda bıçak darbesi ile öldürülmüş ve boynu kırılmış halde bulundu. Evde yaşayanların haricinde 16 ayrı parmak izi ve 3 ayakkabı izi çıktı

Balıkesir'in Edremit ilçesinde korkunç bir cinayet işlendi. İngilizce öğretmeni Elif Isparta (50), evinin yatak odasında çok sayıda bıçak darbesi ile öldürülmüş halde bulundu.

Talihsiz kadının boğuşma sırasında boynunun da kırıldığı belirlendi. Elif Isparta'nın cesedini, eşi Ali Enis Isparta buldu. Cinayetin işlendiği eve pencereden girildiği, içeriden herhangi bir şey alınmadığı ve evde herhangi bir dağınıklığın olmadığı tespit edildi.

"MİRAS YÜZÜNDEN ARALARI AÇIKTI"

Burhaniye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Ali Enis Isparta'nın "Eşimin erkek kardeşi ve yeğenleriyle miras yüzünden araları açıktı ve sürekli kavga ediyorlardı" demesi üzerine, Elif Isparta'nın erkek kardeşi Murat Denizer (47) gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, evde 16 ayrı parmak izi ve 3 ayrı ayakkabı izi buldu.
Evde parmak izi tespit edilen, hırsızlık ve cinayetten birçok suç kaydı bulunan ve iki cinsel taciz suçundan da aranan Recep K. isimli kişi cinayet zanlısı olarak kısa sürede yakalandı.


İki çocuk annesi İngilizce öğretmeni evinde ölü bulundu


YAKINLARI HABER VERDİ

Kan donduran cinayet, Camivasat Mahallesi Baraj Caddesi'ndeki apartmanın birinci katında yaşandı. Evli ve iki çocuk annesi Elif Isparta'dan haber alamayan yakınları, Çanakkale'nin Çan ilçesindeki güreşlere devesiyle katılan Burhaniye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Ali Enis Isparta'yı arayıp eşine ulaşılamadıklarını iletti.
Ali Enis Isparta, hemen Edremit'e doğru yola çıktı. Isparta, önceki gün saat 21.00 sıralarında evine girdiğinde korkunç manzarayla karşılaştı. Eşi Elif Isparta'nın kanlar içindeki cansız bedeni evin yatak odasındaydı.
Elif Isparta'nın cesedi üzerinde Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan ilk incelemede boyun kısmından göğüs kısmına kadar olan bölümde 30'dan fazla bıçak darbesi belirlendi. Isparta'nın cesedi, otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

KARDEŞİ GÖZALTINA ALINDI

Körfe Anadolu Lisesi'nde İngilizce öğretmeni olan Elif Isparta'nın kısa bir süre önce açığa alındığı öğrenildi. Cinayetle ilgili araştırma başlatan polis, ilk olarak Elif Isparta'nın eşi Ali Enis Isparta'yı sorguladı.
Ali Enis Isparta, "Eşimin erkek kardeşi Murat Denizer ve yeğenleri ile miras yüzünden araları açıktı.
Bu nedenle sık sık kavga ediyorlardı. Bunun dışında bir başkasıyla aralarında herhangi bir husumeti yoktu" dedi. Bu ifadenin ardından polis, Murat Denizer'i gözaltına aldı.


İngilizce öğretmeni evinde bıçaklanarak öldürüldü!


16 PARMAK VE 3 AYAK İZİ BULUNDU

Suçlamaları kabul etmeyen Murat Denizer için ek gözaltı süresi alınırken, evde yapılan araştırmada plastik doğrama olan pencerenin kanırtılarak içeri girildiği ve evden herhangi değerli eşya ya da para alınmadığı, ayrıca boğuşma izine rastlanmadığı belirlendi. Ayrıca, evde yaşayanların haricinde 16 ayrı parmak izi ve 3 ayakkabı izi çıktı.

BIÇAĞIYLA YAKALANDI

Bu arada polis, evdeki pencerelerden birinde hırsızlık ve cinsel istismar suçlarından poliste sayısız kaydı bulunan ve yine iki ayrı cinsel taciz ve istismar suçundan aranan Recep K'nin parmak izlerinin çıkması üzerine zanlıyı yakalamak için özel ekip kurdu. Zanlı, kısa süre sonra Elif Isparta'yı öldürdüğü ileri sürülen bıçakla birlikte yakalandı.

POLİS İNCELEMESİ

Öte yandan maktulün erkek kardeşinin miras yüzünden yaşanan kavga nedeniyle gözaltına alındığı dehşet olayını inceleyen polis, bir kişinin balkona tırmandığını ve bir kişinin de bu kişiyi yukarı çektiğini tespit etti.

Fatih Şendil - Yeni Asır

Haberin Devamı