Spor Balıkesirspor 8 haftadır kazanamıyor

Balıkesirspor 8 haftadır kazanamıyor

Paylaş
Balıkesirspor 8 haftadır kazanamıyor

Spor Toto Süper Lig'de 15. haftadaki deplasmanda Kardemir Karabükspor'a karşı alınan galibiyetin ardından 8 haftadır 3 puan yüzü görmeyen Balıkesirspor, 4 maçtır sahasında kazanamıyor.

39 yıl sonra yükseldiği Süper Lig’de bekleneni veremeyen Balıkesirspor, 5. haftada demir attığı son sıradan 19 haftadır kurtulamıyor.

İlk yarıyı 3 galibiyet ve beraberlikten topladığı 12 puanla son sırada kapatan kırmızı-beyazlılar, 15. haftada deplasmanda Kardemir Karabükspor’u yenmesinden bu yana 8 haftadır galibiyet yüzü görmüyor.
14. haftada Kasımpaşa’ya karşı alınan galibiyetin ardından da sahasında 3 puan alamayan Balıkesirspor, 16. haftada Trabzonspor maçından sonra sahasındaki ilk puanını Çaykur Rizespor’dan aldı.
İkinci yarıda sahasındaki Torku Konyaspor, Gençlerbirliği ve Çaykur Rizespor gibi kendisine rakip olan takımlara karşı üstünlük sağlayamayan Balıkesir ekibinde ligde kalma umutları iyice azaldı.
Ligin ikinci yarısında sadece 3 puan toplayabilen kırmızı-beyazlıların 10. sıradaki takımla arasında 13 puan fark bulunuyor.

Önümüzdeki hafta Bursaspor ile deplasmanda karşılaşacak kırmızı-beyazlılar, matematiksel olarak umutlarını devam ettirmek ve ligde kalmasını sağlayacak puan ya da puanlarla dönmenin hesaplarını yapıyor.

AA

Haberin Devamı