Yaşam Balıklar romantik bir yıl geçirecek

Balıklar romantik bir yıl geçirecek

Paylaş
Balıklar romantik bir yıl geçirecek

Balık burçları 2013'te eski hatalarını düzeltecek, karşılarına çıkan fırsatları da en iyi şekilde değerlendirip para kazanacak. Aşkta da şansları açık. Özellikle yaz aylarında çok romantik olacaksınız

HAZIRLAYAN: MİNE AYMAN

Haberin Devamı

Balık, astrolojide en hayalperest ve en yaratıcı burç olarak bilinir. Balık burçları sanatsal konularda çok yetenekli olurlar. Hem müzik hem de sinema alanında kendilerini gösterebilirler. Duygusallıkları ön plandadır. Çok da romantik oldukları için aşk insanıdırlar, sevgiye ihtiyaç duyarlar. Sevdiklerine jest yapmaktan ve aynı şekilde jestlerle karşılaşmaktan keyif alırlar.

>> KOÇ

>> BOĞA

>> İKİZLER

>> YENGEÇ

>> ASLAN

>> BAŞAK

>> TERAZİ

>> AKREP

>> YAY

>> OĞLAK

>> KOVA

Lükse ve keyfe düşkün oldukları için, tembelliğe karşı her zaman kendilerini motive etmeleri gerekir. Konsantrasyonları çabuk dağılır. Bir işe başlayıp tamamlamaları zor olabilir. Her zaman çevrelerindekilerinin takdirini ve desteğini beklerler. 2013’ün ilk yarısında birçok sorunla mücadele etmek zorunda kalacak olan Balıklar, yılın ikinci yarısında daha rahat bir dönem geçirecekler.

Haberin Devamı

BOL PARA KAZANACAKSINIZ

2013 yılına kafa karışıklıklarıyla girecek olan Balıklar, tarihler 5 Şubat’ı gösterdiğinde ne istediklerini ve ne yapmaları gerektiğini fark ederek yollarına devam edecekler. 23 Şubat’ta geri hareket edecek olan iletişim gezegeni Merkür, geçmişle ilgili birçok kişiyi ve eski olayı karşınıza çıkartabilir. 17 Mart’a kadar geri hareket edecek olan Merkür, bu süre içinde eski hatalarınızı telafi etmeniz için karşınıza yeni fırsatlar getirecek.

26 Haziran ve 21 Ekim’de gerçekleşmeye başlayacak olan Merkür geri hareketlerinde de geçmişle ilgili birçok kişi karşınıza çıkabilir. 26 Şubat’tan itibaren 1 ay boyunca çok çekici ve popüler olacaksınız.

31 Mayıs itibariyle iletişim hayatınız hızlanacak. Aynı anda iki işle uğraşabilirsiniz. Beklentilerinizin üzerinde para kazanabilir ama harcayacak zaman bulamayabilirsiniz. İş kurmayı düşünüyorsanız, 15 Ekim itibariyle istediğiniz desteği ya da ortağı bulabilirsiniz. 26 Haziran’da bolluk ve bereket gezegeni Jüpiter, Yengeç burcunda ilerleyecek. Yılın ikinci yarısı daha şanslı olabilirsiniz.

KARARLAR DEĞİŞEBİLİR

Aşk hayatınızla ilgili büyük sürprizler sizi bekliyor. Evlilik kararı almışken vazgeçebilir ya da evliliği asla düşünmediğiniz bir anda hızlı bir evlilik kararı alabilirsiniz. 2013’te yaşayacağınız önemli bir olay aşka ve evliliğe olan bakış açınızı değiştirebilir. 23 Şubat’ta eski bir aşk yeniden canlanabilir, eski sevgilinize ya da eşinize yeniden dönmek isteyebilirsiniz.

Haberin Devamı

26 Şubat’tan sonra 1 ay boyunca aşka açık olabilir, geçmişle barışabilir ve romantik anlar yaşayabilirsiniz. 26 Haziran’a dikkat edin. Bu tarihten itibaren 1 ay boyunca eski anılar sizi geçmişe götürebilir. Bu dönemde yuva kurma isteğiniz, çocuklara olan sevginiz artabilir ve çocuk planı yapabilirsiniz. 31 Mayıs’ta aşk hayatınız hareketlenecek. Evlenmeyi planlıyorsanız 16 Ağustos itibariyle hayalinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Bu dönemde eşinizle ya da sevgilinizle çok uyumlu olacaksınız. 11 Eylül dikkat etmeniz gereken bir tarih. Çünkü 1 ay boyunca ilişkiniz ciddileşebilir, tutku ve kıskançlık artabilir. Sevgiliniz ya da siz ilişkinizle ilgili fazla baskı uygulayabilir ve partnerinizi çok sahiplenebilirsiniz. Bu süreyi yıpranmadan atlatırsanız ekimin ikinci yarısından sonra daha keyifli ve mutlu bir ilişki yaşayabilirsiniz.

Haberin Devamı

DÜZENLİ BESLENİN

Sağlığınızla ilgili özellikle dolaşım sisteminize ve lenf bezlerinize dikkat etmeniz gerekiyor. Spor yaparak ve sağlıklı beslenerek vücudunuzu güçlendirmeniz yararınıza olacaktır. Ayaklarınız çok hassas olduğu için, kendinizi yorduğunuzda çabuk ağrıyabilir. Hareketlerinize dikkat etmelisiniz. Özellikle şubat, mart, ekim ve aralık aylarındaki sağlık kontrollerinizi ihmal etmemelisiniz.

KARDEŞLERLE İLGİLİ SORUNLARINIZ OLABİLİR

25 Nisan’da parçalı ay tutulması Akrep burcunda gerçekleşecek. Bu tutulma iletişim hayatınızı olumsuz etkileyebilir. Bu dönemde yanlış anlamalara ve tartışmalara karşı dikkatli olun. Kardeş ya da komşularınızla sorun yaşayabilirsiniz! 25 Mayıs’ta bu kez gölgeli ay tutulması var ve Yay burcunda olacak. İş hayatınızla ilgili bazı bitişler yaşayabilir, zor bir sınavdan geçebilirsiniz. 19 Ekim’de ise Koç burcunda gerçekleşecek gölgeli ay tutulması aşk hayatınızla ilgili karışıklıklar ve anlaşmazlıklar getirebilir. Ani bitiş ya da başlangıçlara hazır olun.

Haberin Devamı

DIŞ GÖRÜNÜŞÜNÜZÜ DEĞİŞTİREBİLİRSİNİZ

10 Mayıs’ta Boğa burcunda gerçekleşecek güneş tutulması fiziksel görünüşünüzle ilgili bir değişim yaşayıp yenilenmenize neden olabilir. Giyim tarzınızı, saç şeklinizi ya da renginizi değiştirebilirsiniz. 3 Kasım’da bu kez güneş tutulması Akrep burcunda olacak. Bu dönemde maddi anlamda değişiklik yaşayabilir, para kazanabilirsiniz. Yatırım yapmayı düşünüyorsanız çok uygun. Ayrıca yeni girişimlerde bulunabilirsiniz.

Bu tarihlere dikkat! Sıkıntı yaşanabilir: 2-3-29-30 Ocak, 25-26-27 Şubat, 25-26 Mart, 21-22-25 Nisan, 18-19-20 Mayıs, 15-16- 23 Haziran, 12-13 Temmuz, 8-9-10 Ağustos, 4-5-6-19 Eylül, 2-3-29-30 Ekim, 17-25- 26-27 Kasım, 23-24 Aralık.

İŞTE YENİ YILIN ŞANSLI GÜNLERİ: 11-14-15-16 Ocak, 11-12 Şubat, 10-11 Mart, 6-7-8 Nisan, 4-5-10-31 Mayıs, 1-27-28 Haziran, 8-25-26 Temmuz, 22 Ağustos, 18 Eylül, 15-16 Ekim, 3-11-12 Kasım, 8-9-10 Aralık.