Gündem Balkonunda tekne inşa etti

Balkonunda tekne inşa etti

Paylaş
Balkonunda tekne inşa etti

İstanbul Başakşehir'de denize ve teknelere tutkun bir iş adamı, iş yerinin balkonunda 14.5 metre uzunluğunda lüks tekne yaptı. Bölgeden geçerken balkondaki ahşaptan tekneyi görenler büyük şaşkınlık yaşıyor

Başakşehir’de mobilya dekorasyon işiyle uğraşan işadamı Mesut Boz, 2013 yılında iş yerinin balkonunda yapımına başladığı 14.5 metre uzunluğundaki lüks teknenin imalini bitirdi.
Üç katlı binanın en üstündeki lüks tekne görenleri hem şaşırtıyor, hem de teknenin nasıl suya indirileceğini konusunda insanlarda merak uyandırmaya devam ediyor.
İş adamı ise şimdi tekneyi balkondan nasıl denize indireceğinin planlarını yapıyor.

TEK FARKIMIZ BU
Tekne tutkusunun çocukluğuna dayandığını belirten iş adamı Mesut Boz, "İş yerimizin balkonunda böyle bir yerimiz vardı, hayalimizi gerçekleştirmek için başladığımız bir şey. İşyerimin balkonunda yapabilir miyim mantığıyla burada bu işe başladık. Başardığımıza da inanıyorum. Denize indirdiğimizde de tam anlamıyla başarmış sayılacağız belki ama bu noktaya kadar getirdik. Burada kendi tersane ortamımızı oluşturduk. Tersaneden tek farkımız ise yerimizin yüksekte olması" dedi.

İHA