Gündem Balona röveşata atan Gülbay Türkücü bulundu

Balona röveşata atan Gülbay Türkücü bulundu

Paylaş
Balona röveşata atan Gülbay Türkücü bulundu

3 ay önce ‘çarşıya gidiyorum’ diyerek evden çıkan ve balona röveşata atmaya çalıştığı görüntüleri sosyal medyada hızla yayılınca kimliği ortaya çıkan Gülbay Türkücü’den sevindirici haber geldi. Müge Anlı, canlı yayında balona röveşata atan adam olarak tanınan Gülbay Türkücü’nün Ankara’da bulunduğunu açıkladı

Balona röveşata atan Gülbay Türkücü ile ilgili sürpriz gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Ankara Kızılay'da balona röveşata atmaya çalışmasıyla sosyal medyada fenomen olan Gülbay Türkücü Ankara'da bulundu. Ailesine teslim edilirken görüntüleri de yayınlanan Gülbay Türkücü 3 aylık sürecin ardından ailesine kavuştu.

Telefona bağlanan Songül Hanım, Gülbay Türkücü’yü bulduğunu söyledi, Müge Anlı ekibi aile ve Gülbay Türkücü'yü buluşturdu. Anne duygularını şu sözlerle ifade etti; ‘Ah bir görsem, 3 aydır göremiyorum ben ciğerimi. Allah razı olsun, gözüm gibi bakacağım ona inşallah’ dedi.


HASTANEYE KALDIRILDI


Gülbay Türkücü’nün ailesinin Müge Anlı'nın programına kayıp başvurusunda bulunmasından sonra yayına bağlanan seyircilerin Ankara Kızılay’da gördüklerin söyledi. Gelen bilgileri değerlendiren ekiplerin Gülbay Türkücü’yü Ankara İbni Sina Hastanesi bahçesinde bularak hastaneye kaldırıldı. Ankara Numune Hastanesine sevki yapılan Gülbay Türkücü burada ailesine kavuştu.

İşte anne ve oğulun buluşma anı:







Cumartesi günü yaşanan olayı anlatan kuyumcu Güray Başak, “Bir gürültü sesi duyunca dışarıya baktım. Bir arkadaş yerde yatıyordu. Biz de 'herhalde ayağı kaydı düştü' diye düşündük. Bizim arkadaşlardan birisi, ‘ağabey ayağı kaymadı balona röveşata atmaya çalıştı’ dedi. 'Burası Kızılay'ın göbeği, böyle bir şey olmaz' diye düşündük. Kamera kayıtlarına baktık. Gördük ki gerçekten arkadaş balona röveşata atmaya çalışmış. Biz de biraz insanları güldürelim istedik” demişti.