Gündem Baltalı trafik canavarı!

Baltalı trafik canavarı!

Paylaş
Baltalı trafik canavarı!

Başkentte meydana gelen trafik kazasının ardından sürücüler arasında kavga çıktı. Polisin, sürücülerden birini gözaltına aldığı sırada kısa süreli arbede yaşandı

Sürücüsünün kimliği öğrenilemeyen 06 DZ 775 plakalı otomobil, İstanbul Yolu Şaşmaz Kavşağı’nda Coşkun Solmaz’ın kullandığı 06 T 1875 plakalı ticari taksiye seyir halindeyken arkadan çarptı.

Haberin Devamı

İddiaya göre, alkollü olduğu öne sürülen otomobil sürücüsü, kazanın ardından aracından aldığı baltayla taksi şoförü Solmaz’ı kovaladı. Otomobil sürücüsünün, daha sonra olay yerine gelen polis ekiplerine de saldırdığı belirtildi.

Polis, kendisine direnen otomobil sürücüsüne müdahale ederek, ekip aracına bindirmeye çalıştı. Bu sırada, taksi şoförü Solmaz, otomobil sürücüsüne saldırdı. Daha sonra Solmaz, olay yerinden uzaklaştırıldı ve otomobil sürücüsü ekip aracına bindirildi.

Taksi şoförü Solmaz, olayın ardından, otomobil sürücüsünün kazadan sonra kendisine saldırırken kullandığını iddia ettiği baltayı göstererek, kendisine küfrettiğini ve baltayla kovaladığını söyledi.