Magazin 'Bana Artık Hicran De' nin ilk fragmanı ses getirdi

'Bana Artık Hicran De' nin ilk fragmanı ses getirdi

Paylaş
'Bana Artık Hicran De' nin ilk fragmanı ses getirdi

Kanal D'de yeni sezonda yayınlanmaya başlayacak olan 'Bana Artık Hicran De' isimli dizisinin ilk fragmanı ekranlarda dönmeye başladı

Aslı Enver'in başrolünü üstlendiği dizi, fragman ilk yayılandığı andan itibaren merak uyandırmayı başardı. Dizinin başrollerinde Aslı Enver'e Buğra Gülsoy, Alican Yücesoy, Şebnem Hassanisough, Tamer Levent, Nur Sürer gibi usta isimler eşlik edecek. 'Bana Artık Hicran De' dizisinin fragmanı yayınlanmaya başladığı andan itibaren sosyal medyada da büyük beğeni topladı.

Haberin Devamı
startFlvPlayer_PostaV2("divFlvPlayer20257","20257","201408","20257-172322.jpg","1", "0","'Bana artık hicran de'");

Hayatın içinde sürüklenen bir kadının, çaresizlik ve isyan dolu yaşam öyküsünü konu alan “Bana Artık Hicran De”nin konusu şöyle; Hicran; bütün insanlar arasında bir insan. Bütün kadınlar arasında bir kadın. Doğup büyüdüğü yuvada söz dinleyen bir çocuk. Sonra bir genç kız. Seven, aşık olan, kırılan bir yürek sonra da. Bütün anneler arasında bir anne. Sürüklenen bir hayatın içinde bir kadın. Bu hayat, günün birinde seçim yapmaya zorlar Hicran’ı. “Ben senin annen değilim” der, kızına. “Peki, sana ne diyeyim anne?” sorusuna yanıtı ise, çaresizlik ve isyan dolu bir fısıltıdır: “Bana artık Hicran de...”