Spor 'Bana sözümü yedirmeyin'

'Bana sözümü yedirmeyin'

Paylaş
'Bana sözümü yedirmeyin'

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım futbolculara gözdağı verdi

Adım adım şampiyonluğa ilerleyen, bu hedefe ulaşabilmesi için önünde sadece Trabzonspor maçı bulunan Fenerbahçe’de, Başkan Aziz Yıldırım herhangi bir kötü sonuç yaşanmaması konusunda işi sıkı tutuyor.

Bu sezon ligde yaşanan başarılı performansta teknik heyet ve futbolcular kadar payı bulunan Yıldırım, Samandıra Tesisleri’ne kamp kurmuş durumda.

Oyuncularıyla tek tek görüşen, motive edici konuşmalar yapan Sarı-Lacivertli ekibin patronu, son olarak takımla yaptığı toplantıda sert sözler sarf etti.

Sezon başında camiaya 3 yıl üst üste şampiyonluk sözü verdiğini hatırlatan Başkan Aziz Yıldırım şöyle konuştu: “Son dönemde mükemmel bir performans yakaladınız. Zaten kalitenizi kimse tartışamaz.

Mücadele gücünüzü artırdığınızda, rakiplerle aramızdaki fark ortaya çıktı. Ancak bütün sezonun emeği Trabzonspor maçına sıkıştı. Ya kazanıp ipi göğüsleyeceğiz ya da hayal kırıklığına uğrayacağız.

Sizlerden bu karşılaşmada varınızı yoğunuzu ortaya koymanızı bekliyorum. Camiaya verdiğim 3 yıl üst üste şampiyonluk sözü var. Bunu aklınızdan çıkarmayın.

Hedefe bu kadar yaklaşmışken mutlu sona ulaşamamak camiada derin yaralar açar. Hepinize güveniyorum. 18. şampiyonluğumuz hepimize hayırlı olsun"

Haberin Devamı