Spor Bangoura Denizli'den ayrıldı

Bangoura Denizli'den ayrıldı

Paylaş
Bangoura Denizli'den ayrıldı

Denizlispor'da milli maç için gittiği ülkesinden geç döndüğü için süresiz kadro dışı bırakılan Gineli Bangoura kenti terketti

Devre arasında yaşanan olaydan sonra yönetimin 50 bin Euro ceza verip takımdan ayrı çalışmasını istediği Bangoura'nın Genel Menajer Özhan Çetin'le görüşüp, "Artık Denizlispor'da işim bitti. Ben İstanbul'a gidiyorum" dediği öğrenildi.

Bangoura'nın sözleşmesini fesh etmeye hazırlanan yönetimin, bu oyuncunun ayrılmasıyla boşalacak yabancı kontenjanını doldurmak için harekete geçtiği ve defansın sağına bir yabancı transfer edeceği bildirildi.

Çarşamba günü Ziraat Türkiye Kupası'nda deplasmanda Tarsus İdmanyurdu ile karşılaşacak yeşil siyahlı ekipte teknik direktör Hakan Kutlu, forvet oyuncularına özel idman yaptırıyor.

Kutlu, "Önce Tarsus'la kupada, ardından Galatasaray'la ligde iki kritik maç oynayacağız. Takım olarak iyi mücadele etmemize rağman gol yollarında sıkıntı çekiyoruz.

Youla'nın gelmesinden sonra ofans gücümüz artacak. Youla, tam olarak hazır olmadığı için Fenerbahçe maçının son bölümünde oyuna girdi, ancak Galatasaray maçına kadar hazır hale gelir" dedi.

Ferah IŞIK/DENİZLİ (DHA)

Haberin Devamı