Spor Bank Asya'da heyecan devam ediyor

Bank Asya'da heyecan devam ediyor

Paylaş
Bank Asya'da heyecan devam ediyor

Bank Asya 1. Lig'de Süper Lig'e doğrudan yükselecek ikinci takım ve lige veda edecek son takım, son haftada belli olacak

Ligde dün deplasmanda Orduspor’u uzatma dakikalarında bulduğu golle mağlup eden Adanaspor, Çaykur Rizespor ile berabere kalan ikinci sıradaki Bucaspor ile aynı puana ulaştı.

Bucaspor, sahasında oynayacağı Kayseri Erciyesspor maçını kazandığı takdirde, Adanaspor, Kardemir Karabükspor maçını kazansa da averajı üstün olan İzmir temsilcisi, Süper Lig’e yükselen son takım olacak.

Bu iki takımdan birisiyle birlikte Altay, Konyaspor ve Karşıyaka play-off’ta mücadele edecek.

DÜŞME HATTI


Kocaelispor’un ardından Dardanelspor’un da TFF 2. Lig’e düşmesi kesinleşti. Lige veda edecek son takım Mersin İdmanyurdu, Çaykur Rizespor, Hacettepe’den birisi olacak.

Son haftaya Mersin İdmanyurdu 40, Çaykur Rizespor ve Hacettepe ise 37 puanla girdi. Hacettepe ile Mersin İdmanyurdu Ankara’da karşılaşırken, Çaykur Rizespor deplasmanda ligden düşmesi kesinleşen Kocaelispor’a konuk olacak.

Çaykur Rizespor ve Hacettepe’nin maçları kazanması durumunda, üç takım da 40 puana ulaşacak ve Mersin İdmanyurdu lige veda edecek.

Müsabakaların ikisinin de beraber bitmesi halinde lige veda edecek takım Çaykur Rizespor olacak.

AA

Haberin Devamı