Spor Bank Asya'da olay var

Bank Asya'da olay var

Paylaş
Bank Asya'da olay var

Bank Asya 1. Lig'de Çaykur Rizespor'un sahasında Giresunspor'u 2-1 yendiği maçın ardından büyük olaylar çıktı

Karşılaşmanın henüz 34. dakikasında Giresunspor taraftarları, kırdıkları koltukları sahaya ve rakip takım taraftarlarına atarak maçın 6 dakika durmasına neden oldu.

Atılan koltukların isabet etmesiyle yaralanan bir Çaykur Rizesporlu taraftar ambulansla hastaneye kaldırıldı. Atılan koltukların tekrar geriye atılması üzerine Giresunsporlu bazı taraftarlarda yaralandı. Bir taraftar hastaneye kaldırıldı.

Olaylar Giresunspor Kulüp Başkanı Olgun Peker'in sahaya inerek taraftarlarla konuşması ve polisin müdahalesi ile durdu. Oyun daha sonra yeniden başladı. Maçın bitiş düdüğünün ardından ise bir Giresunspor taraftarı sahaya girdi.

Giresunsporlu taraftar sahadan güvenlik güçleri tarafından götürülürken, Rizesporlu taraftarlar sahaya girmeye çalışarak, rakip takımın taraftarına saldırmak istedi. Stad dışında olaylar daha da büyüdü.

Rizesporlu taraftarlar stadın protokol çıkışını, Giresunspor'un takım otobüsünü, vali ve emniyet müdürünün araçlarını taş yağmuruna tuttu. Çevredeki çok sayıda araç atılan taşlardan hasar gördü.

Öte yandan Giresunspor Teknik Direktörü Levent Eriş'in basın toplantısı düzenlediği sırada, Giresunsporlu futbolcular ve teknik ekip gazetecilere saldırdı. Yaşanan olaylarda bir gazeteci yaralandı.

Haberin Devamı