Gündem Banka aracı soyguncuları kıskıvrak

Banka aracı soyguncuları kıskıvrak

Paylaş
Banka aracı soyguncuları kıskıvrak

Banka aracı soyguncuları kıskıvrak

İstanbul Çatalca'da, özel bir bankanın ATM'sine para getiren nakil aracı, silahlı ve kar maskeli 3 kişi tarafından soyuldu. Jandarmanın sıkı takibinden kurtulamayacağını anlayan soyguncular paraları yola atarak kaçtı. Soygunculardan ikisi yakalandı, çalınan 400 bin liraya da el konuldu.

Haberin Devamı

Soygun saat özel bir bankanın Muratbey Kavşağı'ndaki ATM'ye para getiren araçtan nakil yapılacağı sırada oldu. Biri pompalı tüfekli, ikisi tabancalı 3 soyguncu, silah tehdidiyle araçtaki yaklaşık 400 bin lirayı aldı. Kaçarken para nakil aracındaki güvenlik görevlisinin silahını da alan soyguncular, beyaz bir minibüsle olay yerinden hızla uzaklaştı. İhbar üzerine olay yerine gelen jandarma ve polis ekipleri, operasyon başlattı. Polis, helikopterle aramalara destek verdi.

BİRİ DENİZE ATLADI

Büyükçekmece, Çatalca ve Silivri'ye bağlı jandarma ekipleri soyguncuları takibe aldı. Yakalanacağını anlayan soyguncular bu kez, aracı Kumburgaz sahilinde bırakarak yaya kaçmaya başladı. Yakalanmaktan korkarak paraları yol kenarına atan soyguncu ile denize atlayan diğer soyguncu yarım saatlik bir kovalamacanın ardından yakalandı. Üçüncü soyguncu ise aranıyor.

Haberin Devamı

Bulut MÜLHİM-Pınar ÇITAK KOYGUN-Tahsin LALE/İSTANBUL, (DHA)