Gündem Banka müdürüne kredi kurşunu

Banka müdürüne kredi kurşunu

Paylaş
Banka müdürüne kredi kurşunu

İzmir Gaziemir'de meyve sebze tüccarlığı yapan Özkan Özparıltı, 800 bin TL'lik kredi borcunun yeniden yapılandırılması konusunda tartıştığı banka şube müdürünü bacağından vurdu

İzmir'in Gaziemir İlçesi'nde Akçay Caddesi'ndeki bir banka şubesinde meydana gelen olayda, Torbalı'da meyve, sebze tüccarlığı yaptığı belirtilen Özkan Özparıltı, bugüne kadar aldığı 800 bin TL'lik kredi borcunun taksitlerinin yeniden yapılandırılması için banka şubesine gitti.

Özparıltı, banka şube müdürü 43 yaşındaki İbrahim Turgut ile tartıştı. Tartışmanınbüyümesi üzerine Özparıltı, müşteriler ve diğer personelin şaşkın bakışları arasında Turgut'u tabancayla bacağından vurdu.

Özkan Özparıltı kendisine ait ciple kaçarken, İbrahim Turgut hemen İzmir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Soruşturma başlatan polis, Özparıltı'yı Torbalı İlçesi girişinde yakaladı.

Tedaviye alınan Turgut'un ise hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi. Gözaltına alınan Özparıltı'nın, Cinayet Büro Amirliği'ndeki sorgusunun ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi.

Turaç TOP/İZMİR (DHA)