Dünya Bankaya borcunu soygunla ödeyecekti

Bankaya borcunu soygunla ödeyecekti

Paylaş
Bankaya borcunu soygunla ödeyecekti

Bankaya yüklü borcu bulunan tüccar, 1 günde 4 soygun yaptı ama sonunda yakayı ele verdi

Bulgaristan’ın başkent Sofya’da bankaya borçlanan 24 yaşındaki bir tüccar, bir günde dört soygun yaptıktan sonra yakayı ele verdi. Sofya Emniyet Müdürlüğünden başkomiser İlko İliev, Bulgaristan ulusal televizyonuna (BNT) yaptığı açıklamada, adını İvan olarak verdiği kişinin sabıkasının çıkmadığını söyledi.

TEZGAHTAR KIZI DA GASP ETTİ

Verilen bilgiye göre, gıda ürünleri ticaretini yaparken ekonomik kriz yüzünden bankaya borçlandığı 30 bin levayı (yaklaşık 30 bin TL) ödeyemeyen genç tüccar, eline tabancayı alarak soygunlara başladı. Önce lüks bir kıyafet dükkanına giren soyguncu, buradan 500 leva gasp ettikten sonra yakındaki bir eczaneye girerek kasadan 40 leva daha almayı başardı. Ardından yine bir kıyafet mağazasına giren İvan adlı genç, buradan da 100 leva nakit para ile tezgahtar kızın altın bileziğini gasp etti.

KASİYER PEŞİNE DÜŞTÜ

Bu üç "başarılı" soygundan sonra hızını kesmeyen genç, önümüzdeki aylarda Sofya’da sahneye çıkacak pop yıldızı Elton John ve AC/DC rock grubunun konserleri için bilet satan bir kulübeyi soymaya kalktıştı. Burada toplam 1200 leva değerinde 10 bilet alan İvan, para ödemeden kaçmaya çalıştı. Peşine düşen kasiyer, yolda rastladığı polis memuruna ihbar ettiği gencin yakalanmasını sağladı.

AA

Haberin Devamı