Magazin Banu Alkan, Onur Akay'ı mahkemeye verdi

Banu Alkan, Onur Akay'ı mahkemeye verdi

Paylaş
Banu Alkan, Onur Akay'ı mahkemeye verdi

Çok sayıda ünlü ismin ölüm haberini duyurduğu için magazin dünyasının ‘Felaket Tellalı’ olarak anılan ses sanatçısı Onur Akay, Bülent Ersoy'dan sonra şimdi de Banu Alkan’la mahkemelik oluyor

Başı mahkemelerle dertte olan Türk sanat müziği sanatçısı Onur Akay’a, bir dava daha açılıyor. Diva’dan sonra bu sefer Afrodit, “Sen ne hakla benim özel bilgimi otel resepsiyonundan alıyorsun” diyerek, Akay’ı mahkemeye veriyor.

'NE HAKLA ÖZEL BİLGİMİ RESEPSİYONDAN ALIYORSUN?'


Twitter’da Onur Akay’a tepki gösteren oyuncu Banu Alkan, “Felaket Tellalı mısın Onur Akay mısın nesin? Sen ne hakla benim özel bilgimi otel resepsiyonundan alıyorsun? Seninle mahkemede görüşeceğiz.” açıklamasını yaptı.


AFRODİT KÜPLERE BİNDİ


Herkesten sır gibi sakladığı yaşını ortaya çıkardığı için Afrodit’i çok sinirlendiren Onur Akay, “Dünya Güzellerim isimli programda Bülent Ersoy, Banu Alkan’ın yaşına takılmış durumda. Diva aslında resepsiyonu arasa hemen öğrenir. 2014 yılında Banu Alkan’la bir otelde fasıl yapmıştık. Daha sonra kaldığı bir otelden almaya gitmiştim ve ablasının evine geçerek sohbet etmiştik. Yine kaldığını bildiğim başka bir otelin resepsiyonunda çalışan arkadaşımdan ise, kendisinin yaşını Bülent abla için öğrendim. Banu Alkan rahmetli Oya Aydoğan’dan sadece 1 yaş küçüktür! 1 Nisan doğumlu olduğu için, seneye size yine şaka yapabilir ve 40 yaşına girdiğini falan söyleyebilir. Banu abla seneye 60 yaşına basıyor.” ifadelerini kullanmıştı.

DİVA’YI DA ÇOK SİNİRLENDİRMİŞTİ!


Geçtiğimiz sene Bülent Ersoy’un erkeklik dönemine ait fotoğraflarını Facebook adresinden paylaştığı için, Ersoy tarafından Onur Akay’a 50 bin TL'lik tazminat davası açılmıştı.

Ayrıca geçtiğimiz aylarda Onur Akay'ın Twitter hesabından, 80'li yıllarda fantezi türünde şarkıları ile popüler olan Devran Çağlar'ın, Almanya'da hayatını kaybettiği de duyurulmuştu.



Akay, hesabının hacklendiğini söylese de, Devran Çağlar bu açıklamaya inanmamış ve Akay'ı mahkemeye vereceğini, bir televizyon programında açıklamıştı.

MAHKEME GÖREVSİZLİK KARARI VERDİ


Bülent Ersoy’un ilk duruşması, geçtiğimiz günlerde İstanbul 22. Asliye Hukuk Mahkemesi’nde görüldü ve hakim ilk duruşmada dosya içeriğine girmeden görevsizlik kararı verdi. Ersoy’la Akay’ın mahkemesi Fikri Sınai Haklar Hukuk Mahkemesi’ne sevk edilerek, orada yeniden görülmeye başlanacak. Onur Akay’ın Çağlar’la olan mahkemesi ile ilgili ise, henüz bir gelişme yaşanmadı.


Onur Akay Banu Alkan'ın yaşını ortaya çıkardı

Haberin Devamı