Magazin Banu Parlak: Kocam katil olmasın diye artık kavga etmiyorum

Banu Parlak: Kocam katil olmasın diye artık kavga etmiyorum

Paylaş
Banu Parlak: Kocam katil olmasın diye artık kavga etmiyorum

Banu Parlak, Emre Saygı’nın hazırlayıp sunduğu, Youtube’da yayınlanan “Hadi Be” adlı talk show programına konuk oldu

Hakkında merak edilenleri anlatan Banu Parlak, cover’lamak için neden Emrah’ın “Narin Yarim” ve “Dura Dura” şarkılarını tercih ettiği sorusuna şöyle yanıt verdi:

“Emrah’a taktım! Emrah’ın çok güzel bakir şarkıları var. Ben 2016 yılında hâlâ arabada ‘Narin Yarim’i dinliyordum. Sonra dedim ki ‘Günümüzün düzenlemesiyle, aranjesiyle bundan çok güzel bir şey çıkar.’
Sonra Aşkın Tuna ve Feyyaz Kuruş’u aradık, sağ olsunlar bizimle paylaştılar. Aslında Emrah’ın ‘Kabul’ diye bir şarkısı vardı ama o kendi şarkısıymış. 100 bin lira para istediler, onu alamadık.”


BANU PARLAK: BEN ÇOK SALDIRGAN BİR KIZDIM


Kick-boks, hapkido ve muay thai ile ilgilendiğini anlatan Banu Parlak, kavgacı kişiliğini evlendikten sonra terk ettiğini söyledi: “Okan’la (Öztürk) evlenene kadar ben çok saldırgan bir kızdım. Trafikte kavga ederdim mesela. Okan’ın başı belaya girmesin diye artık kavga etmiyorum. Çünkü bana bir şey yapmaları demek, benim kocamın katil olması demek. Ben kocamı tanıyorum. O yüzden artık kavga etmiyorum.”


NE OLMUŞTU?


Geçen hafta Ümraniye'de modifiye araç kullanan iki maganda, kendilerinden yol isteyen Banu Parlak'ın eşi Okan Öztürk'e saldırıp onu darp etti. Dudağına dikiş atılan Okan Öztürk, darp raporu aldı.


Eşi darp edilen Banu Parlak: dövüş dersi alacağım


Şarkıcı Banu Parlak'a büyük şok! Eşini darp ettiler!

Haberin Devamı