Spor Banvit'i Aslan da durduramadı

Banvit'i Aslan da durduramadı

Paylaş
Banvit'i Aslan da durduramadı

Banvit yenilgisiz geldiği Galatasaray deplasmanından yenilgisiz ayrıldı

TBL'de hafanın maçında Banvit Galatasaray deplasmanından 68-79'luk galibiyetle ayrıldı. Ligin ilk beş haftasını kayıpsız geçen Bandırma temsilcisinin Galatasaray karşısında aldığı galibiyette 20sayı 6 asistle oynayan Rowland önemli bir rol oynadı.

Maça çok iyi bir başlangıç yapan Banvit ilk çeyreği 10-26'lık üstünlükle geçerken, ilk devre de 28-41'lik skorla sonuçlandı. Üçüncü çeyrekte özellikle Arroyo'nun etkili oyunuyla farkı bir ara 4 sayıya kadar indiren sarı kırmızılılar, Cevher Özer'in kenardan gelip yaptığı 6 sayılık katkıya engel olamayınca son çeyreğe 51-61 geride girmekten kurtulamadı. Karşılaşmadaki ilk sayısını ilk yarının son saniyelerinde kaydeden Arroyo'nun üçüncü çeyrek bittiğinde 13 sayıya ulaşması bu çeyreğin en dikkat çeken noktasıydı.

Son çeyreğe girilirken 4/20 gibi kötü bir üç sayı istatistiğiyle oynayan Galatasaray, kalan bölümde farkı iki sayıya kadar indirmesine karşın kırılma anlarında hata yapmayan Banvit sahadan 68-79'luk galibiyetle ayrıldı. Bu sonucun ardından sarı kırmızılı takım ligdeki üçüncü yenilgisini alırken, Dimitrios Itoudis'in öğrencileri altıncı haftayı da yenilgisiz tamamladı.

Haberin Devamı